coarse
coarse
coarse
coarse

Naslovnica arrow Povijest arrow SLOBODNA HRVATSKA DRŽAVA- HRVATSKI NARODNI ZAVJET!!!
Ponedjeljak, 22 Srpanj 2019
 
 
SLOBODNA HRVATSKA DRŽAVA- HRVATSKI NARODNI ZAVJET!!! PDF Ispis E-mail
Autor: uznik   
Utorak, 20 Rujan 2011

SLOBODNA HRVATSKA DRŽAVA-

HRVATSKI NARODNI ZAVJET!!!

 

Od tisuću i sto druge i Pacte Convente s Mađarima, hrvatski se narod kroz skoro devet stoljeća nalazio u unijama i s tuđinskim tvorevinama sve do 1941. kada je u Drugom svjetskom ratu proglasio svoju Nezavisnu Državu Hrvatsku (NDH) nakon 839 godina. Tu smo NDH platili našim milijunskim hrvatskim žrtvama. Iako je NDH izgubljena, nisu bile uzaludne te hrvatske žrtve, jer da nije bilo NDH ne bi bilo niti SRH pa niti Republike Hrvatske... Hrvatskim obrambenim domovinskim ratom, uz stotine tisuća hrvatskih žrtava - poginulih, ranjenih, protjeranih, i desetina milijardi dolara uništenih materijalnih dobara od strane srpskih agresora, olujnim pobjedama Hrvati su se uz ogromne žrtve uspjeli osloboditi stranih tvorevina u svojoj domovini Republici Hrvatskoj te jednim dijelom u Hrvatskoj Domovini Bosni i Hercegovini. To je sve plaćeno krvlju hrvatskoga naroda da bismo konačno bili slobodni u svojoj Domovini!

 

Nema cijene Slobodnoj Hrvatskoj Državi! To je zavjet svih onih koji su dali svoje živote i svekoliku prolivenu krv, od bitke na Petrovoj Gori iz 1097. pa do olujne pobjede nad srpskim agresorima petog kolovoza 1995. godine. Nitko od hrvatskih obnovitelja Republike Hrvatske nije umirao ni za kakve nove, bilo čije i bilo koje Europske unije, kojima se prijeti Hrvatima!

 

Za svakoga hrvatskog domoljuba i rodoljuba suverenost i sloboda Hrvatske Države je neprikosnovena. I svi oni Hrvati kojima to nije svetinja su izdajice hrvatskog narodnog zavjeta! Hrvatska može i mora ostati slobodna na svome Jadranskome moru u prijateljstvu sa svim narodima koji nemaju agresija u svojim "Memorandumima". Bosna i Hercegovina, Slovenija i Crna Gora, kao i povijesni dio Vojvodine su baštinske povijesne zemlje s kojima Hrvati trebaju imati susjedne uzajamne prijateljske odnose neovisno od svega! Europska Unija je pretvorena u novu tvorevinu asimiliranja naroda... Mi Hrvati, kao pripadnici jednoga od najstarijih, najpoštenijih i najhrabrijih naroda čovječanstva ne dozvolimo bilo kome da nam oduzima suverenost i slobodu koju smo nakon toliko stoljeća, uz tolike žrtve izvojevali. Naš je hrvatski narodni zavjet da se nikada i ni pod kojim uvjetima nećemo odreći svoje nacionalne suverenosti i slobode za bilo čije interese.

 

Nema cijene Slobodnoj Hrvatskoj Državi! Suverenost i sloboda neotuđiva su prava hrvatskoga naroda!                 

Savjet Slobodne Hrvatske

Mate Čavar

Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
« Prethodna   Sljedeća »
Tražilica
Tko je Online
Gostiju online: 13
cestitka2014.jpg
  paveli_knjiga_mala.jpgapartmentsmurter3.jpg
 
  

www.liberohosting.com

LiberoHosting za profesionalce i amatere

 
Top! Top!