coarse
coarse
coarse
coarse

Naslovnica arrow Povijest arrow HRVATI SU BIBLIJSKI NAROD – I JOŠ VIŠE OD TOGA
Nedjelja, 18 Kolovoz 2019
 
 
HRVATI SU BIBLIJSKI NAROD – I JOŠ VIŠE OD TOGA PDF Ispis E-mail
Autor: uznik   
Srijeda, 09 Svibanj 2012
HRVATI SU BIBLIJSKI NAROD –

I JOŠ VIŠE OD TOGA


 Pričaju ljudi po brijačnicama, da su to Hrvati!

Jebe se mene, ja sam Harawat. To može biti svatko s našeg etničkog i povijestnog prostora (bez obzira na vjeroispovjed) tko gradi svoj identitet na fundamentalnim elementima hrvatskog identiteta. A to su elementit stariji stotine i tisuće godina od vatikanske podvale o navodnom "sedmom stoljeću". Moja četa je mala, ali odabrana. Sve prave znanstvene spoznaje su na našoj strani.

 Oni koji ne vide što znači razbijanje ukupnog hrvatskog korpusa, posebice po vjerskoj osnovi, i koje su posljedice za ljude s ovih prostora, ili je lud, ili zlonamjeran, ili prodaje rođenu mater i rođenu djecu za šaku "škuda". Treba li "politikantskim" budalama objašnjavati da je razvojno najpotentniji kraj na planeti: Hrvatska + BiH. Tko nije u stanju vidjeti cjelinu, onda sigurno ne može realno procijenjivati sub-elemente i detalje.

To što Hrvate desetljećima vode političari budale i "prodane duše" (izim Starčevića), naša je tragedija. Tu nema pomoći. Nama malim, običnim ljudima, ostaje barem čista savjest i molitva Bogu da narod progleda. Koliko ćemo im biti u stanju pomoći, ne znam
 Harawat – Stipica

 PS
Nedavno je u "Večernjem listu" objavljen podatak koji su ustanovili njemački istraživači: U RH, od ukupnog broja stanovnika, oko 43% je rođeno u BiH !!! A gdje su još njihova djeca ??? Pa vi gospodo mislite.
 Harawat – Stipica
 PS.
 Ime Harawat je staro 12.000.- godina – što govori da mi nismo od nikuda došli. Mi smo na ovim terenima od vajkada postojani. Mi pripadamo Biblijskom narodu i još više od toga. I sam Adam (prvi čovjek na zemlji po Zend Avesti zvao se Gajo Mareta) je hrvatska genetika. Upitna je genetika Eve – al' što ćemo, sve je po Božjoj volji na ovom svijetu postojano..
 BOG I HRVATI – Za dom spremni!
Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Zadnja Promjena ( Srijeda, 09 Svibanj 2012 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Tražilica
Tko je Online
Gostiju online: 14
cestitka2014.jpg
  paveli_knjiga_mala.jpgapartmentsmurter3.jpg
 
  

www.liberohosting.com

LiberoHosting za profesionalce i amatere

 
Top! Top!