coarse
coarse
coarse
coarse

Naslovnica arrow Politika arrow Mnogima od nas je jasno da Evropsku uniju vode „prikrivene skupine zlih ljudi“ koji zele ugnjetavat
Nedjelja, 18 Kolovoz 2019
 
 
Mnogima od nas je jasno da Evropsku uniju vode „prikrivene skupine zlih ljudi“ koji zele ugnjetavat PDF Ispis E-mail
Autor: uznik   
Nedjelja, 18 Prosinac 2011
MIRJANA JURIČIĆ:

 Mnogima od nas je jasno da Evropsku uniju vode „prikrivene skupine zlih ljudi“ koji zele ugnjetavati i kontrolirati narode.

 Njihov plan „zla“ je smisljen, istovremeno javan, i prikriven, a progresivno napreduje u svim podrucjima drustva. Toga smo svi svjedoci. Cijeli narodi postaju njihove sahovske figure kojima zele upravljati i unistiti duse. Ne mogu zamisliti da bilo tko,tko je dobronamjeran, tko ima u sebi straha i postovanja Bozjeg da moze podrzati ovakvu politicku opciju i ovakvo drustvo.

Tko je dobronamjeran, tko nema vlastitih skrivenih interesa koje stavlja iznad interesa ove nevine vecine dobronamjernog Bozjeg puka, tko je ponizan, tko nije umisljen i ohol, njemu sigurno Bog progovara po savjesti i ima duboku sigurnost u sebi da ovakvo sto nije dobro. Mislim da to tako treba osjecati u ovom slucaju i gosp. Sola i mnogi drugi.

Ne mogu vjerovati da se Bog po svoj svojoj dobroti i ljepoti moze sloziti sa ovim prikrivenim planom zla koje nam prijeti i koje se od strane mnogih intelektualaca i politicara podrzava. Ne mogu vjerovati da Bog zeli da popustimo ovoj nemani, da unisti sve ono sto je On u svoj svojoj ljepoti i savrsenosti stvorio. Kako vidim trenutno smo nemoci i jedino mi preostaje moliti: „Bože Oče, u Ime Tvoga ljubljenog Sina Isusa Krista, nasega Gospodina, molim Te, da ovaj užas, da bi se Tvoja djeca kontrolirala, zaustaviš. Zaštiti svu Tvoju djecu u ovim užasnim vremenima, tako da mognemo naći mir i dostojanstvo, da bi mogli živjeti naš život bez đavla.

 Unisti ovu zvijer sa svim njenim prikrivenim planovima koje ima, a moju zemlju, moj narod i sve druge narode zastiti i nemoj dozvoliti da dodju pod vlast ove unije. U ime Isusovo oprastam svako zlo koje cine i molim Te da spoznaju Tebe i Tvoju savrsenu ljubav.To Te, Boze Oce molim po Kristu nasem Gospodinu, a za uslisanje Ti se unaprijed zahvaljujem. Amen!
Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
« Prethodna   Sljedeća »
Tražilica
Tko je Online
Gostiju online: 16
cestitka2014.jpg
  paveli_knjiga_mala.jpgapartmentsmurter3.jpg
 
  

www.liberohosting.com

LiberoHosting za profesionalce i amatere

 
Top! Top!