coarse
coarse
coarse
coarse

Naslovnica arrow Ratni dani arrow Genocidna Srbija čak dopunjava lažnim optužbama Hrvatsku, a Hrvatsko pravosuđe hrče zimski san.
Ponedjeljak, 22 Srpanj 2019
 
 
Genocidna Srbija čak dopunjava lažnim optužbama Hrvatsku, a Hrvatsko pravosuđe hrče zimski san. PDF Ispis E-mail
Autor: uznik   
Subota, 05 Studeni 2011

Politika podsjeća da ove zahtjeve Hrvatska "temelji na tvrdnjama da su vojne, policijske i paravojne snage pod nadzorom SRJ počinile etničko čišćenje kao oblik genocida napadajući i protjerujući hrvatske državljane s područja Knina, istočne i zapadne Slavonije te Dalmacije".

Genocidna Srbija čak dopunjava lažnim optužbama Hrvatsku, a Hrvatsko pravosuđe hrče zimski san.

Spominjana Hrvatska tužba je ne samo zakašnjela, nego i neargumentirana

1. "Željezo se kuje dok je vruće", a ne sjetiti se tužbom 4 godine iza srbskog genocidnog rata.

2. Tko je koga ratno napao i gdje je genocidni rat vođen, dakako u Hrvatskoj, a ne u Srbiji.

3. Nas se ne tiče Jugoslavenska vojska, nego Srbi u njoj, koji su vodili genocidni rat u Hrvatskoj protiv Hrvatske  i treba se u tužbi usmjeriti samo na genocidne Srbe. JNA više ne postoji i jedino se Mesića može sudski goniti radi njenih zločina, a Srbija postoji i Srbi u JNA, koji su zločinarili u Hrvatskoj.

4. Tko je ubijao i progonio Hrvate s njihovih tisućljetnih ognjišta u Hrvatskoj. Jesu li to činili Srbi ili Hrvati.

5. Tko je pradivljački (feritilno), nakon pljačke razarao sva gospodarska kulturna i sakralna dobra u Hrvatskoj. Jesu li to bili vanzemaljci ili Srbi?

6. Tko je posijao u Hrvatskoj ubitačne mine, koje trajno ubijaju Hrvate, domaće životinje i divljač u Hrvatskoj. Po ubitačnosti mina još  uvijek traje Srbski genocidni rat protiv Hrvatske. Zašto ovu istinu nigdje ne koristi Hrvatsko pravosuđe protiv Srbije i "domaćih Srba"?!

7. Tko su pravoslavci u Hrvatskoj? Jesu li oni Hrvatski državni državljani pa prema tome lojalni državi Hrvatskoj ili su oni divljačka pete kolona genocidne i okupacijske Srbije?! Oni su ovo drugo, veći zločinci protiv Hrvatske, nego njihovi pomgači iz Srbije.

8.. Hrvatska država u obrani svoga obstanka i suvereniteta dužna je zauzeti pravosudni stav prema Petoj koloni "Srba" u Hrvatskoj. Podsjetiti je na lojalnost državi Hrvatskoj, a ako ne ide onda se se na srbski genocidni rat protiv Hrvatske, kojega glavninom vode petokolonaški Srbi ide oružjem - spriječiti  srbsko ratovanje protiv Hrvatske.

Hrvatska je dužna Ratnog zločinca petokolonaške Srbe u Hrvatskoj onemogućiti za rat protiv Hrvatske i primjerno ih kazniti. Hrvatska to ne čini pa može očekivati reprizu zločinačkog rata protiv sebe od petokolonaških Srba od "domaćih Srba"!

9. Hrvatska nije kaznila petokolonaške Srbe za najstrašnije ratne zločine jer ih smatra svojim državljanima pa im je Zakonom o aboliciji i amnestiji oprostila sva zločinstva, što je velika i neoprostiva pogreška Hrvatskog pravosuđa pa aboliciju i amnestiju treba poništiti.

10. Kako Hrvatska može tužiti samo Srbiju za genocid u Hrvatskoj umjesto da tuži sve Srbe, koju su genocidno i okupacijski ratovali u Hrvatskoj protiv Hrvatske. Najstrašniji i najgenocidniji prema Hrvatskoj i prema Hrvatima su bili:

a) Srbi iz Mesićeve JNA, koji potječu iz svih krajeva bivše Jugoslavije, pretežno iz Srbije;

b) Petokolkonaški Srbi iz Hrvatske, koji su državljani Republike Hrvatske:

c) Srbi iz BiH i Srbi iz Vojvodine,

d) Srbi iz uže Miloševićeve Srbije, koji su bili najmanje brojni ratnici u Hrvatskoj, ali su u svemu iz srbskih potencijala pomagali Petokolonaške Srbe u Hrvatskoj ratujući protiv Hrvatske.

11. Hrvatska se pravosudno odnosi prema Srbima i prema Srbiji krajnje pasivno i ponavljam zakonskim oprostom (abolicija i amnestija!), čime je čak dala "vjetar u leđa" Genocidnoj i agresorskoj Srbiji da svoja zločinstva pripiše Hrvatskim braniteljima i čak ih zlostavlja u Hrvatskoj. U ovome je Hrvatsko pravosuđe totalno zakazalo.

12. Vrhunac ili dno (kako se promatra?!) hrvatske pravosudne pasive jest, da Hrvatska pusti ratnog zločinca Savu Strbca da je lažno optužuje ne samo u Den Haagu, nego pred cijelim svijetom, umjesto da taj Savo Strbac sjedi na kaznenoj klupi u Den Haagu ili na vječnici u hrvatskom zatvoru. To Štrbčevo prtuhrvatsko zločinstvo sliči kao da Hitlerov Eichmann obtužuje Židove za Ausschwitz. Židovi su postupili kako treba prema Eichmannu, a Hrvati dozvole, da ih Savo Štrbac "srbski Eichmann" obtužuje. To je Bogu za plakati nad Hrvatskim pravosuđem.

13. Jednaku pasivu kao prema Savi Strbcu, pokazuje Hrvatsko pravosuđe prema zločinačkom generalstabu i zločinačkoj vladi Republike srbske krajine, koja slobodno djeluje u Beogradu i učestalo je posjećuje velečetnik iz Hrvatske vlade Milorad Pupovac. Ovdje se svakom Hrvatu laiku nameće samo od sebe pitanje: Ima li Republika Hrvatska svoje pravosuđe za istraživanje i kažnjavanje srbskih zločinaca ili se je ono specijaliziralo za kažnjavanje Hrvatskih branitelja?!

14. S ovakovim Hrvatskim pravosuđem Republika Hrvatska gubi sudsku zadovoljštinu pred Međunarodnim sudom protiv Srbije za genocid. Moglo bi se dogoditi čak obratno po analogiji opraštanja srbskim zločincima za Vukovar, a kažnjavanje Hrvatskih branitelja za oslobađanje hrvatskog Knina od srbskih okupatora.

15. O svemu ovome, neka kažu svoju riječ stručniji za pravosuđe od pisatelja ovih redaka, a ja kao pisatelj tvrdim unaprijed da Srbija neće biti kažnjena za genocidni rat na Hrvatsku isto kao što nije bila kažnjena za genocid u BiH.

16. Završavajući ovaj članak predlažem još jedanputa da srbski rat na Hrvatsku 1991. do 1995. nazovemo njegovim pravim imenom - u naslovu:

Srbski genocidni rat na Hrvatsku

i u podnaslovu:

Srbski okupacijski, pljačkaški, razaralački... i vandalski rat na Hrvatsku.

Ovaj naziv (a ne Domovinski rat!) treba uvesti u lexiku i enciklopedistiku Europe, u dokumentarnu povijest Europe i Hrvatske za sva vremena i to će biti najveća zaslužena kazna za Srbiju i satisfakcija za Hrvatsku.

Ovo trebaju sprovesti Hrvatski branitelji kao svoju posljednju i za trajnost pobjedonosnu "Oluju" nad svima srbskim patološkim idejama o Velikoj Srbiji na prostoru Hrvatske, uključujući i ukidanje "Regiona" jer je "Region" ostvarenje Velike Srbije.  Pametnome dosta!

Dragan Hazler - sanitetski častnik Hrvatske domovinske vojske u pričuvi

Basel, 4. studenoga 2011

Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
« Prethodna   Sljedeća »
Tražilica
Tko je Online
Gostiju online: 18
cestitka2014.jpg
  paveli_knjiga_mala.jpgapartmentsmurter3.jpg
 
  

www.liberohosting.com

LiberoHosting za profesionalce i amatere

 
Top! Top!