coarse
coarse
coarse
coarse

Naslovnica arrow Povijest arrow Posrbljavanje nesrba po uputama SPC
Ponedjeljak, 24 Lipanj 2019
 
 
Posrbljavanje nesrba po uputama SPC PDF Ispis E-mail
Autor: uznik   
Ponedjeljak, 11 Srpanj 2011

  

      
 

 Odgovor |Dragan Hazler za Miljenko

> Von: "Miljenko Marić" < Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript >

> Srpska pravoslavna crkva - NEREDOM, RUŽNO ZAMASKIRANA SRPSKOM <UREDBOM>, NAREDBOM - HRVATSKOM NARODU NA ZNANJE I RAVNANJE 

> http://shzzadar.blog.hr/2011/07/1629364127/srpska-pravoslavna-crkva-neredom-ruzno-zamaskirana-srpskom-uredbom-naredbom-hrvatskom.html

 

Ne samo to, gospodine Miljenko Mariću, što ste Vi naveli za SPC, nego je po općem sudu, kojemu pridružujem i svoj sud:

1. Srpska pravoslavna crkva je politička institucija, koja je čak nacionalna sramota Srbije i Srba jer im je nametnuli suludu ideju ostvarenja Velike Srbije do zadnjeg srpskog  groba.

Dakle to političko ludilo SPC-a zahvaća cijeli svijet jer su Srbi iz socijalnih i drugih problema odlazili u čitav svijet "trbuhom za kruhom" i u svijetu su ostajali njihovi grobovi.

Dakle Svijete veliki spremaj se da postaneš Velika Srbija.

 

2. Imperijalizam Srbske pravoslavne crkve se širi iz Zagreba na Sloveniju i vascelu Italiju. Zašto to dozvoli a) Hrvatska vlast, b) Kaptol i c) Slovenija i Italija, da im se nameće imperijalizam srpskog političkog pravoslavla iz Zagreba.

 

3. Srpska pravoslavna crkva sa svojim nametljivim političkim pravilima prevodi silom vjernike drugih vjerskih sljedbi u SPC, odnosno u srpstvo. Naime, tko se vjenča u SPC-u taj mora postati Srbin, Srpkinja.

"Sve što je pravoslavno jest srpsko!"

 

4. Povijesno se znade da su svi stanovnici Bosne i Hercegovine bili Hrvati, katolici i kristijani (Bogumili). Dolaskom Turaka došlo je do islamiziranja katolika i kristijana. U Turskome carstvu je uz muslimanstvo  jedino slobodno đavolo vo pravoslavlje. SPC je pratila Turke u Bosni i vršila silom i milom prijelaz Hrvata katolika radije na pravoslavlje, nego na islam.

 

5. Već je pečki patrijarh Makarije (brat od Mehmada paše Sokolovića) odredio granice srbskog pravoslavnog carstva ovako: Jadranom do Trsta, od Trsta na Budim, od BNudima na Temišvar, od Temišvara preko Vidina na Soplun sa srbskim pravom na Carigrad. Od toga srbskog pravoslavnog ludila nisu ni danas Srbi odustali, nego se bora za Veliku Srbiju metodama politike i metodama masakra ljudi (nersba) po metodi Miloševića, Pupovca, Karadžiža, Šešelja,Mladića Šljivančanina, Stanimirovića i ostalih monstuoznih srbskih zločinaca.

Toliko kao mala dopuna.

Mr.sci. Dragan Hazler

Basel, 11. srpnja 2011.

Na  obljetnički dan vrhunca srpskog zločinstva u Srebrenici 1995. predvođenog krvnikom Ratkom Mladićem uz nazočnost publike Nizozemskih "Plavih kaciga".

Empfehlen Sie GMX DSL Ihren Freunden und Bekannten und wir

belohnen Sie mit bis zu 50,- Euro! https://freundschaftswerbung.gmx.de

Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
« Prethodna   Sljedeća »
Tražilica
Tko je Online
Gostiju online: 10
cestitka2014.jpg
  paveli_knjiga_mala.jpgapartmentsmurter3.jpg
 
  

www.liberohosting.com

LiberoHosting za profesionalce i amatere

 
Top! Top!