coarse
coarse
coarse
coarse

Naslovnica arrow Novosti arrow Sretan odlazaka kardinalu J. Bozaniću
Nedjelja, 18 Kolovoz 2019
 
 
Sretan odlazaka kardinalu J. Bozaniću PDF Ispis E-mail
Autor: uznik   
Subota, 21 Svibanj 2011
Sretan odlazak kardinalu J. Bozaniću!

Pozdravljamo najavljeni odlazak zagrebačkoga nadbiskupa, kardinala J. Bozanića, na dužnost u Vatikan. To je nadahnuta vijest za hrvatski katolički narod. Nemamo mi ništa protiv kardinala Bozanića, našega Bodula s našega otoka Krka. Ali nije svatko dorastao postati primasom hrvatskoga naroda. Može neki biskup biti i dobar i poslušan i svet, ali prije svega, ovdje na ovom predziđu katoličanstva, na hrvatskim prostorima, treba biti i hrvatski sin, domoljub.

 A to očito nadbiskup, kardinal Josip Bozanić nije. On pripada toj globalističkoj Katoličkoj Crkvi, kojoj hrvatski katolici ne vjeruju potpuno. Svi znamo da je nadbiskup Bauer kandidirao Alojzija Viktora Stepinca za biskupa koadjutora, svoga nasljednika, kojega je odobrio srpski kralj ondašnje jugotvorevine. Pristao je na Stepinčevu kandidaturu samo zato što je Stepinac, stjecajem ondašnjih okolnosti, kao talijanski zarobljenik, bio na onome "Solunskome frontu".

Ali pri inauguraciji za biskupa koadjutora Alojzije je jasno i javno izjavio da ga ništa i nitko ne može natkriliti u ljubavi za Boga i hrvatski narod! I znamo što je na onome titoističkom sudu u Zagrebu izjavio:"Bio bih ništarija da nisam osjetio bilo hrvatskoga naroda, koji se plebiscitarno izjasnio za svoju Državu Hrvatsku!" To je hrvatski blaženik i svetac Kardinal Alojzije Stepinac, koji je za svoga nasljednika predložio Franju Šepera, a Franjo Šeper Franju Kuharića.

To je kontinuitet svetog hrvatskog, zagrebačkog nadbiskupskog stola. Nedavno pater Stanković izjavi, kako nadbiskup Bozanić ne slijedi ni jednoga od svojih predšasnika ali da će i on ostati znamenit po svojim djelima. Ne znamo na što je mislio pater Stanković, ali hrvatskome narodu je potrebit, prije svega, duhovni, vjerski kontinuitet hrvatskih kardinala XX stoljeća, jer Katolička Crkva u Hrvata je stožer borbe, na ovome "predziđu" - Za križ časni i slobodu svetu! Hrvatima je potrebna sveta Stepinčeva ljubav prema Bogu i hrvatskom rodu što su iskazivali i Šeper i Kuharić! Za razliku od Josipa Bozanića, koji je za života napadao predsjednika Tuđmana, kao čelnika "grješnih struktura" a time i sve one koji su se žrtvovali za Slobodnu Hrvatsku Državu.

I ne samo to Bozanić je prvu posjetu Srbiji upriličio upravo na Dan pobjede, petog kolovoza, i to posjetom srpskom svetištu na Oplencu, gdje je ljubio neke slike Aleksandra Karađorđevića. Zato neka je sretan odlazak J. Bozaniću!

Hrvatski prijatelji Isusa Krista
Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
« Prethodna   Sljedeća »
Tražilica
Tko je Online
Gostiju online: 11
cestitka2014.jpg
  paveli_knjiga_mala.jpgapartmentsmurter3.jpg
 
  

www.liberohosting.com

LiberoHosting za profesionalce i amatere

 
Top! Top!