coarse
coarse
coarse
coarse

Naslovnica arrow Ratni dani arrow Najveća trojica zločinaca za rat u Hrvatskoj i BiH nisu kažnjeni
Ponedjeljak, 19 Kolovoz 2019
 
 
Najveća trojica zločinaca za rat u Hrvatskoj i BiH nisu kažnjeni PDF Ispis E-mail
Autor: uznik   
Petak, 29 Travanj 2011

Najveća trojica zločinaca za rat u Hrvatskoj i BiH nisu kažnjeni

 

Svoj trojici počinje prezime s M

Najveća trojica zločinaca za Srbski genocidnini rat na Hrvatsku i na BiH nisu kažnjeni. Svoj trojici počinje prezime s "M" i evo ih sa spomenom djelića njihovih zločinstava:

 

Mesić, Stjepan predsjednik Predsjedništva Jugoslavije i vrhovni komandant JNA, koja je pod njegovim zapovjedništvom započela i vodila najstrašniji dio okupacijskog, genocidnog, silovateljskog, pljaškaškog... i vandalskog rata u Hrvatskoj.

Vrhovni komandant JNA Stjepan Mesić nije svojoj armiji niti zapovijedio da bude umjerenija u strahovitom ubijanju civila u Vukovaru, razaranju grada prekomjernim granatiranjem i masovnim ubijanjem zarobljenika, uključujući i ranjenike (Ovčara).

Nikada, Stjepan Mesić nije posjetio logorska mušilišta u obližnjem Beogradu, gdje su vojnici njegove JNA i pridruženi srbski zločinci mučili i  ubijali hrvatske zarobljenike, silovali Hrvatice..., nego je mirno sjedio u Beogradu do 05. prosinca, kad ga je predsjednik RH Dr. Franjo Tuđman povukao s te dužnosti, što mu predsjednik predsjedništva Jugoslavije, Stjepan Mesić ni mrtvome do danas nije oprostio.

Nije pravosudno proicesuiran niti kažnjen, nego nagrađen dvomandatskim predsjedništvom RH i doživotnim čelnikom komunističkog fašizma s rezidencijom na Pantovčaku u Zagrebu, koju bezpotrebnost i Mesićev parazitizam skupo plaća osiromašeni Hrvatski narod.

Na imenu i zlodjelima Stjepana Mesića je shranjena pravda bez spomenika i sjećanja na nju.

 

Milošević, Slobodan je okupacijskom i genocidnom ratu Mesićeve JNA nametnuo strategiju ratovanja za Veliku Srbiju od Karlobaga preko Karlovca i Virovitice do granice s Mađarskom. Podigao je sve Srbe u Srbiji, u BiH i petokolonaške Srbe u Hrvatskoj u najzločinačkiji okupacijski rat s najstrašnijim zlodjelima prema Hrvatima: genocid, progoni, silovanja, pljačka svih gospodarskih, kulturnih, sakralnih i prirodnih dobara, vandalizam miniranjem i paležom, miniranje ubitačnim minama trećinu hrvatskog prostora. Pored najstrašnijih ubijanja hrvatskih civila i vojnika, napravio je kljastima - fizičkim i psihičkim ranjavanjem desetke tisuća Hrvatica, Hrvata i hrvatske djece.

Njegovi krvici poput Šljivančanina pjevali su mu u razorenom Vukovaru, uz ubijanje Hrvata:

"Slobodane, šalji nam salate, bit će mesa klat ćemo Hrvate!"

Takova zločinstva sprovodio je Milošević ne samo u Hrvatskoj, nego u BiH i na Kosovu.

Za nemjerljiva ratna zločinstva vođena u Hrvatskoj, u BiH i na Kosovu velezločinac Slobodan Milošević nije kažnjen, nego je umro prirodnom smrću i većina Srba u mirnodobskoj Srbiji ga slavi i politički sprovodi njegovu strategiju stvaranja Velike Srbije i poziva na planirano klanje Hrvata po velikosrbskim ideologijama i Memorandumu SANU.

Mileševićev poziv na rat bio je: "Ako ne umemo da radimo, umemo da se bijemo!"

 

Mladić, Ratko se je istakao kao genocidni ratnik visokog krvničkog ranga, stečenoga u Mesićevoj JNA. Predvodio je najstrašnije ratove u Hrvatskoj, s vrhuncem u miniranju hidrocentrale Peruča, u čemu je tek djelomice uspio jer je spriječen od Hrvatske vojske pod zapovjedništvom generala Janka Bobetka, a s punim uspjehom velezločin Ratka Mladića izazvao bi i počinio najveću katastrofu nepojmljivih razmjera na civilnom stanovništvu potapanjem brojnih hrvatskih naselja.

Visoki oficir Mesićeve JNA Ratko Mladić je hladnokrvni i mirni ubojica Hrvata, a napose se je istakao zločinstvima svih oblika u BiH. Primjerice, granatiranjem Sarajeva, ustrojstvom brojnih logora u BiH za mučenje i ubijanje Bošnjaka i silovanja Bošnjakinja.

Vrhunac svojih genocidnih zločinstava izvršio je Ratko Mladić ubijanjem više od 10.000 Bošnjaka, poglavito civila u Srebrenici.

Najstrašnije u tome genocidnom velezločinstvu Ratka Mladića jest, da je imao u Srebrenici mirne promatrače genocida na Bošnjacima - nizozemske mirotvorce.

Taj velezločinac genocida i progona, uključujući silovanja, pljačku i vandalizam Ratko Mladić živi u Srbiji, dobiva mirovinu od države Srbije i darove od srbskih prijatelja.

 

Na velezločincu Mladiću je zakazala EU, Den Haag, Hrvatsko pravosuđe i Interpol...

Nitko u Den Haagu, u Europskoj Uniji, u Nizozemskoj, u Interpolu, u Hrvatskoj i u BiH ne čini ništa vidljivo i nevidljivo - učinkovito da se velezločinca Ratka Mladića dovede pred Sud u Den Haagu ili pred sudove u Hrvatskoj i u BiH.

Velezločinac Ratko Mladić živi nekažnjeno u Srbiji, najvjerojatnije na beogradskome Dedinju, gdje mu Srbija daje mirovinu i nose darove Srbi iz Srbije i iz dijaspore...

 

Sramnom presudom Den Haaga otvoren je Udruženi zločin protiv Hrvatske

 

Hrvatski narode, ako sada nisi postao politički zreo i ne ćeš razmisljati za koga glasuješ onda nisi bolje zaslužio, nego jaram Europske Unije, koji je već spremljen za Hrvate i Hrvatsku i povratak u komunistički fašizam kroz Mesića, kroz komunistički SDP i Pusićkin HNS...

 

Skandalozna sramota, moralni i pravosudni pad ICTY-a na presudi Hrvatskim generalima

 

Nakon ovih pravosudnih škandala u Den Haagu protiv Hrvatskih generala, predvodnika Hrvatskim braniteljima, nakon pokornog stava Vlade RH, nakon obmana i laži Stjepana Mesića, nakon obrane i opravdanja za predaju transkripat od predsjednika RH Ive Josipovića, nakon datog mandata zločinačkoj Srbiji, da pravosudno goni Hrvatske branitelje, nakon bezobraznih roketanja medijskih mesićevaca, masona i raznih soroševaca, svima Hrvaticama i Hrvatima mora biti jasno, da je tom podlom i sramnom presudom Hrvatskim generalima otvorena sprovedba Udruženog zločin protiv Hrvatske.

 

Hrvatsku se okrivljuje za Drugi svjetski rat više nego Njemačku i Italiju, u kojem je Hrvatska bila žrtva u obrani svoga obstanka.

 

Hrvatsku se okrivljuje za rušenje tamnice Jugoslavije, u kojoj su Hrvati bili sustavno uništavani sa svima perfidnim i javnim zločinačkim metodama velikosrbske strategije.

 

Hrvatsku se okrivljuje i osuđuje za Domovinski rat jer se je branila od srbskog genocida, progona, silovanja, pljačke i vandalskog feritizma.

 

Hrvatsku se okrivljuje za pogibiju stotinjak srbskih fašističkih četnika u civilu za vrijeme oslobodilačke akcije Oluje, a nitko od Haažana, eurounijalaca, masonaca, mesićevaca, soroševaca i srodnih bandita u Hrvatskoj i drugdje niti ne spominje srbske inicijatore i sprovoditelje planskog genocida na desetcima tisuća Hrvata u svojoj zemlji od 1991. do 1995. niti silovanja, niti progone oko 400.000 Hrvata sa svojih ognjišta, niti pljačku hrvatske imovine svih oblika niti vandalski feritizam (čitaj srbizam!) na hrvatskim kućama, crkvama, čak i na katoličkim grobljima.

 

Obranjenu Hrvatsku se obtužuje od europske "pravde" jer Hrvatska nije dozvolila da je Srbija  uništi genocidno i feritistički (sa svima zločinačkim oblicima pradivljaštva).

 

Ta ista Europa, koja nikada nije bila sklona državi Hrvatskoj (od Pactae, preko Cetina i Versaillesa) već je spremila svoj jaram za Hrvatsku u novoj Jugoslaviji, u Balkanskom regionu, u kojem nas čeka sačuvani stari srbski jaram skrojen u "ujedinjenju" 1918. i u  srbskofašističkom avnoju 1943.

 

Dajem na uvid primljeno pismo upozorenja i zahvaljujem autoru

 

An: DRAGAN HAZLER < Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript >

Betreff: OPREZNO S PETICIJOM NA TRGU BANA JELAČIĆA - PAZITE ŠTO POTPISUJETE

Datum: Thu, 28. Apr 2011 19:09:26


Poštovani,
jučer je javljeno da je na zagrebačkom Trgu bana Jelačića počelo prikupljanje potpisa za osnivanje REKOMA-a, Regijske komisije a hrvatski bi terbalo kazati i nazvati je pridjevom (regijska) ne - balkanizirano kako je u optjecaju "regionalna" za utvrđivanje navodnih činjenica o ratnim zločinima počinjenima na prostoru nekadašnje SFRJ. Sve tobože "koordinira" Inicijativa mladih za ljudska prava. No, među glavnim organizatorima je hrvatska nevladina udruga Documenta čiji ljudi već nekoliko godina unatrag šetaju po Arhivima i drugim institucijama po Hrvatskoj i nesmetano prikupljaju podatke koji se odnosi isključivo  na zločine počinjene nad Srbima na prostoru Hrvatske (kako za vrijeme Drugoga svjetskog rata, tako i 1990-ih), a što se tiče zločina nad Nesrbima na tom području nisu previše zaintersirani. Zanimljivo je da ta udruga nema svoj web site niti je poznata  široj javnosti, a kad treba, nastupaju pod krinkom zaštite ljudskih prava i iza institucija B.a.B.e., Centra za ženske studije itd.  te kroz članke tipa Udruga Documenta: Ne zaboravite da je u Oluji ubijeno više od 600 civila i spaljeno 22.000 kuća. Zanimljivo je da ta udruga nikad ne upozorava na ljudska prava Hrvata, Mađara, Nijemaca i drugih NEsrba koji su na bilo koji način nastradali u proteklim ratovima.

Stoga vam šaljem linkove da malo bolje upoznate tu inicijativu. Molim vas, nađite vremena da ih barem malo proučite. Ako ne možete otvoriti link potražite informacije o tome hrsvijet.net (Hrvatska i svijet online). Ako želite, proslijedite dalje, jer je ovo još jedna od inicijativa zbog koje bismo mogli uskoro požaliti. Hvala! (ime autora ne objavljujem!)

 

Reflex na gornje upozorenje i dopuna

Svi smo svjesni, koji takvima želimo biti da Haaški sud, Europska Unija i njoj srodni saveznici, sve Soroševe udruge i pojedini plaćenici u Svijetu i u Hrvatskoj, Srbi "svuda i svagde", pojedine političke stranke u Hrvatskoj, napose komunistički SDP i Pusićkin HNS, obadvojica predsjednika RH, čak i dio medija u Hrvatskoj vodi udruženi zločin protiv Hrvatske.

 

Od Kartage, koju su Rimljani nakon pobjede plugom preorali do savezničkog bombardiranja Dresdena s 200.000 nedužnih ljudskih žrtava i Hirošime... pobjednici su uvijek bez milosti kažnjavali agresorske izazivače, voditelje osvajačkih i srodnih oblika nametnutih ratova.

 

Samo je Hrvatska iznimka jer je neće kao državu maćehinska Europa

U Drugom svjetskome ratu u nemogućim uvjetima, pritisnuta patološkim nacional socijalizmom iz Berlina i patološkim fašizmom iz Rima nastala je Nezavisna Država Hrvatska. Svi smo svjesni, da ona nije bila to što joj ime kaže. U njoj je Hitler sprovodio zločine na Židovima, Romima i komunistima svih nacionalnosti s nekolicinom plaćenih Hrvata, koji su time okaljali ime ustaša ponajboljih branitelja Hrvatske kroz čitavu povijest.

 

Srbsko-hrvatsko ili hrvatsko-srbsko međusobno uništavanje u Drugom svjetskom ratu samo statistički spada u spomenute žrtve sa Židovima..., a inače spada u hrvatsku obranu i osvetu radi srbskog genocidnog uništavanja Hrvata.  Nažalost, kao u svima ratovima, svih naroda i svih vremena nisu bili pošteđeni niti civili svih starosti, na obadvije zaraćene strane. Za grijeh ubijanja neprijatelja u obrani svima se prašta, ali Hrvatima ne.

 

U Drugom svjetskom ratu Hrvati su se poslužili srbskim metodama ratovanja

 

U tim ratnim odnosima Hrvati u obrani od Srba služili su se srbskim metodama, čak nešto blažima jer su zarobljene srbske civile i vojnike stavljali u logore, iz kojih su mnogi bili razmjenjivani za suprotne zarobljenike, poneki su pušteni, nekoliko ih je pobjeglo ili preživjelo u logoru.

Naprotiv komunistički fašisti i Srbi svih ideologija nisu imali ratnih logora, nego su sve zarobljene Hrvate masovno ubijali, uz prethodno mučenje na licu mjesta, ako su imali vremena za  mučenje.

Komunistički fašisti i srbsko-četnički fašisti su poubijali više Hrvata u jednoj ratnoj godini, nego su sve ratne žrtve Jasenovca u 4 godine.

 

Po završetku rata komunistički fašisti i srbski fašisti svih opredjeljenja su u mjesec dana poubijali oko 300.000 Hrvata - zarobljenih Hrvatskih vojnika i civila. O tome svjedoče tisuće masovnih grobnica poubijanih Hrvata u Austriji, Sloveniji, Hrvatskoj, BiH i čak u Srbiji.

Nitko od komunističkih i srbskih zločinaca za taj genocid na Hrvatima nije do sada pravosudno istraživan pa niti kažnjen.

 

Povijest Drugog svjetskog rata na prostoru po zlu stvorene Jugoslavije ne bi smjela sve ratne žrtve na pobjedničkoj strani svrstati pod jedan statistički broj, nego ih razvrstati po nekoliko kriterija. Na primjer, u Jasenovcu, osim posve nedužnih Židova i Roma, bilo je zločinačkih i nedužnih Srba, Hrvata protivnika NDH pa čak i kriminalaca iz ustaških redova.

 

Nezavisna Država Hrvatska je proglašena 10. travnja 1941. godine, a istoga dana su Srbi svih ideoloških i političkih opredjeljenja nastupili spontano i po razrađenom planu masovno ubijati Hrvate katolike i muslimane. Pridružili su im se komunistički fašisti 22. lipnja 1941.

 

Hrvatska nije mogla birati saveznike 1941.

 

Hrvatska se je našla, ne svojom voljom, nego diktirano okolnostima u datom vremenu na pogrješnoj strani. Pune 4 godine i jedan mjesec dana se je na svome tlu borila protiv genocidnih Srba i njima pridruženih komunističkih fašista pod vodstvom četnika Draže

Mihailovića i fašističkog staljinista Josipa Broza Tita.

 

Sve države iz Osovinskog bloka su nastavile postojati, samo Hrvatska ne!

 

U sličnoj situaciji kao Nezavisna Država Hrvatska bile su skoro sve države, ovim ili onim načinom u savezništvu sa silama Osovine Berlin - Rim.

Nakon završetka II. svjetskog rata sve države, uključujući čak Hitlerovu Njemačku, Austriju i Mussolinijevu Italiju su nastavile svoje bivstvovanje kao suverene države, a jedino Hrvatska je kažnjena s produženim jarmom u velikosrbskoj Jugoslaviji i takova ostala do 1991.

 

Sudbina Hrvatske bila je najtragičnija, najteža i najbolnija jer maćeha Europa, napose Velika Britanija i Francuska nisu dozvolile da Hrvatska bude samostalna država.

Ne samo to, nego je ta maćeha Europa po modelu velikosrbske sotonizacije i demonizacije Hrvatske stavila Hrvatsku na zločinačku listu ispred Hitlerove Njemačke i Mussolinijeve Italije.

Ta lažna obtužba Hrvatske  uveličavanjem ratnih zločina za Drugi svjetski rat, počinjenih od Hrvata stoji i danas iznad Hrvatske, a Hrvatska nema objektivne povjesničare, koji bi svakome zločinu i zločincu dala njegovo ime pa bio taj Hrvat, Srbin, Bošnjak, Talijan, Mađar, Nijemac ili ...

 

Najkraće, ali istinito, na prostoru bivše Jugoslavije, Hrvati su u Drugome svjetskom ratu pretrpjeli najbrojnije ratne žrtve i sva druga ratna zločinstva od svih ratujućih vojska, a najviše od Srba svih ideologija, napose od komunističkog fašizma.

 

Za domovinski obranbeni rat Hrvatska doživljava reprizu "krivnje" iz II. svjetskog rata

Ako pravde ima u Europi i u njenome pravosuđu, postavlja se pitanje, gdje EU i njene institucije nalaze pravo izjednačavanja Hrvatske kao žrtve sa Srbijom kao genocidnim napadačem i voditeljem najstrašnijega rata u Hrvatskoj.

 

K tome bezpravlju protiv Hrvata valja EU i Haagovce da nijedan Hrvatski branitelj i osloboditelj nije ratovao u Srbiji, nego je branio svoju domovinu Hrvatsku, svoj dom i obitelj u njemu, a Srbi su došli u Hrvatsku sprovoditi sve ratne zločine na Hrvatima. U obrani se ima pravo i ubijati napadača.

 

Zašto EU i Haagovci ne istražuju i kažnjavaju srbske zločince za Vukovar?

Pokvarena Europska Unija ne istražuje niti temeljito procesuira Vukovar i Srebrenicu jer su mirotvorci pa čak i viši dužnostnici EU-a suodgovorni za te srbske zločine. "Pravedni Europejci" su promatrali ubijanje Hrvata u Vukovaru i Bošnjaka u Srebrenici, ali nisu spriječavali te srbske zločine.

 

Haagovci su blago kaznili Šljivančanina i čak oslobodili od kazne vukovarskog zločinca Radića, a robinjica Europske Unije Hrvatska je čak udomila u Vladu vukovarskog zločinca Vojislava Stanimirovića. To je po diktatu "pravde" iz EU.

 

Sličan spektakl ponašanja sprovodi EU i Den Haag na tragediji Srebrenice jer su europski mirotvorci neodgovorno promatrali Mladićev pokolj 10.000 i više Bošnjaka - civila i zarobljenih branitelja.

 

Den Haag i Europska Unija roni krokodilske suze za stotinjak poginulih srbskih civila u "Oluji", među kojima je veliki broj zločinačkih četnika u civilu, a zanemaruje tisuće nedužnih hrvatskih žrtava civila u Vukovaru i još više Bošnjaka - civila u Srebrenici, Sarajevu..., koje su počinili srbski zločinci pod zapovjedništvom Šljivančanina (u Vukovaru) i Mladića u Srebrenici.

 

Dodat ću ovdje samo jedan primjer Hrvata u Slunjskome dekanatu, gdje su zločinački Srbi od 1991. do 1995. poubijali 349 Hrvatica i Hrvata, većina civila, među kojima i nekoliko novorođenčadi. Nijedan srbski zločinac nije osuđen za taj genocid kao niti za sve druge srbske zločine u Slunju: pljačka, uništavanje kulturne,  sakralne, gospodsarske i prirodne imovine plus sijanje ubitačnih mina po ćitavome prostoru Slunjskog dekanata.

Gospodo europski i hrvatski pravosudnici, zašto štitite srbske zločince? Po biblijskoj: "Zašto na Hrvatima vidite slamku, a na Srbima ne vidite brvno!?"

 

Gospodo Haagovci i gospodo Eurounijci, vi prostituirate pravo i pravdu!

 

Hrvatska, ako je pravna država onda će kao prvo oduzeti Den Haagu mandat za Hrvatsku i tražiti bezuvjetno puštanje na slobodu sve Hrvatske branitelje.

 

Hrvatska, ako je pravna država onda će reći svoj odlučni NE! na ulazak u EU jer je u njoj čeka dvostuko porobljenje, jedno kroz Brüssel, a drugo kroz Beograd.

 

Hrvatska, ako je pravna država i drži do svoga teško izborenog suvereniteta, onda ga neće nepromišljeno podrediti Europskoj Uniji, i kroz nju Balkanskom regionu, nego će kao Švicarska, Danska i Norveška  sklopiti s EU sve bilateralne odnose, a istovremeno čuvati svoj državni suverenitet.

 

Hrvatska, ako je pravna država, onda će po najhitnijem postuku ukinuti Zakon o aboliciji i amnestiji srbskih zločinaca!

 

Hrvatska, ako je pravna država, onda će zabraniti u Hrvatskoj svako lažno djelovanje soroševcima, mesićevcima, masonima, pupovčevim velikosrbima, fašističkim komunistima i srodnim banditima.

 

Hrvatska, ako je pravna država onda će zabraniti svaku nadležnost velikosrbskog pravosuđa za Hrvatske branitelje u Hrvatskoj i svugdje jer je time izjednačena pravedna borba Hrvatskih branitelja sa srbskim genocidnim zločincima.

 

Onoga, koji je odobrio i podpisao takav sporazum sa zločinačkom Srbijom i time dozvolio Srbiji da progoni Hrvatske branitelje u Hrvatskoj mora Hrvatska na zahtjev Hrvatskih branitelja kazniti kao izdajicu i izbaciti ga iz svih razina vlasti u Hrvatskoj.

 

Hrvatska, ako je pravna država onda će pustiti na slobodu iz zatvora sve Hrvatske branitelje jer su se oni borili porotiv srbskih zločinava u odorama i u civilu, za spas svojih obitelji, svojih domova i svoje domovine Hrvatske, za koje setinje je svaka Hrvatica i svaki Hrvat:

 

Za dom i za domovinu - uvijek spremni.

 

Mr.sci. Dragan Hazler   -   u svima dragovoljnim ulogama za Hrvatsku

 

Basel, 29. travnja 2011
Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
« Prethodna   Sljedeća »
Tražilica
Tko je Online
Gostiju online: 1
Korisnika online: 1
  • addiefj11
cestitka2014.jpg
  paveli_knjiga_mala.jpgapartmentsmurter3.jpg
 
  

www.liberohosting.com

LiberoHosting za profesionalce i amatere

 
Top! Top!