coarse
coarse
coarse
coarse

Naslovnica arrow Novosti arrow Hrvatsku ubiše ratne reparacije srpskim agresorima!
Nedjelja, 18 Kolovoz 2019
 
 
Hrvatsku ubiše ratne reparacije srpskim agresorima! PDF Ispis E-mail
Autor: uznik   
Subota, 09 Travanj 2011

Hrvatsku ubiše ratne reparacije srpskim agresorima!


Prema našim izvorima, veća polovica hrvatskog državnog duga odnosi se na plaćanje ratnih reparacija srpskom agresoru, kojega je Hrvatska vojska pobijedila u obrambenom Domovinskom ratu. Izdajničke vladajuće klike u Hrvatskoj, velikim zaduženjima u inozemstvu, otplaćuju ratne reparacije Srpskom agresoru. Poslije odlaska Franje Tuđmana i preuzimanje vlasti od strane Račan-Budišine koalicije, u R. Hrvatskoj je otpočelo otplaćivanje tih velikih ratnih reparacija Srbima, koje je istim tempom nastavljeno onim ponovnim dolaskom HDZ-a na vlast, na čelu s Ivom Sanaderom. Ovo što se dogodilo i događa s pobjedničkom Hrvatskom je nepojmljivo, nepoznato u europskoj i svjetskoj povijesti.

 

Vladajuće klike, koalicije SDP-a i HDZ-a čine sve da obranu Hrvata i Hrvatske pretvore u agresiju na Srbe i Srbiju. Prvo su im amnestirali i abolirali svekolike pripadnike agresorskih jedinica a zatim im počeli isplaćivati štete i otpremnine, u svekolikim iznosima, za sve vrijeme provedeno u krvavoj, zločinačkoj agresiji na Hrvate i Hrvatsku. Eto u najnovije vrijeme, sada objavljuju, novih dvije tisuće stanova u elitnom dijelu Rijeke, koji se dodjeljuju srpskim agresorima. A nove tisuće se podižu na području glavnoga grada Hrvata, u Zagrebu. Dok se hrvatske branitelje progoni kao zločince na svim razinama. Skoro pet tisuća je do sada bilo pod sudskim progonima u Hrvatskoj. I samoga generala Branimira Glavaša su osudili zbog napada na Jugoslaviju, prije nego što je Hrvatska bila međunarodno priznata. Na samome razminiranju izginulo je na stotine hrvatskih heroja, branitelja Domovinskoga rata, među kojima i onaj koji je uzvikivao "obadva, oba su pala" kada su zločinački avioni oboreni nad Zadrom.

 

 I nema kraja hrvatskim ratnim reparacijama srbočetničkim agresorima. Što god zatraže Pupovci, Stanimirovići, Džakule, sve im se dade. Podižu im spomenike četničkim pokoljima nad hrvatskim katoličkim narodom, uz milijunske troškove. Tamo im se veličaju četničke kape i simboli i sve što je bilo upereno protiv hrvatskoga naroda, još od vlaškoga dolaska na hrvatske prostore. Pored njih izdajničke klike čine ustupke i svima drugima koji su postali odmetnici hrvatskoga naroda.

 

 Podižu im se džamije gdje ih nikada nije bilo, dok ovi isti stavljaju hrvatski narod po Bosni i Hercegovini u geto u kakvom su Hrvati bili i za vrijeme Turske okupacije. Režimu RH samo je cilj da se domogne položaja u dobro plaćenim institucijama Europske Unije. I sada se otimaju javnim napadajima jednih na druge za te položaje. Ona koja je neprestano uzvikivala da je Republika Hrvatska nastala na zločinu, sada želi biti ministrica vanjskih poslova te iste RH. Tako Vesna Pusić, uz pomoć Josipovića, želi potisnuti ministra Jandrokovića s mjesta ministra vanjskih poslova RH.

 

 I zamislimo se nad tragedijom, da Vesna Pusić, ta okorjela jugopuklača, postane ministrica vanjskih poslova RH. A u hrvatskome narodu, posebice među Braniteljima Domovinskoga rata, nema nikakvih organiziranih snaga koje bi se suprotstavile uništavanjima tekovina Domovinskoga rata. Umjesto njih javljaju se nekakvi golobradi anarhisti, jednoga izgubljenog Ivana Pernara, inače potomka onoga istoga kojega je Puniša Račić ustrijelio u beogradskoj skupštini 1928. godine. Ali ovaj mladi Pernar kao da nema pojma što hoće, bez ikakvog programa divlja zagrebačkim ulicama i nudi anarhiju Hrvatima, samo za rušenje sa ulica. Valjda njegovi naredbodavci žele da i Hrvate Republike Hrvatske svedu na razinu opstojnosti Hrvata Herceg Bosne, kojima "demokrati" Europe i svijeta oduzimaju temeljna prava i slobode.

 

 Tamo se nastavlja ono isto kada se rušilo sve što je hrvatsko u BiH, za vrijeme SFRJ. Primjerice rušenje Hercegovačke banke, koja je imala preko devedeset tisuća štediša. Sada se ponižava Hrvate BiH tako i toliko da se odbacuje upravo one čije su stranke dobile daleko najviše glasova. Želi se potjerati Hrvate i federalnu BiH pretvoriti u Europsku Džamahiriju.

 

To je ta Europska Unija, u koju se želi po svaku cijenu ugurati RH, uz onu režimsku krilaticu, koju je lansirao Ivo Sanader, a koju potpuno prihvaća i Jadranka Kosor: "Nema cijene ulasku Republike Hrvatske u Europsku Uniju!" Oni će se odreći i hrvatskog imena da bi se našli u foteljama te E. Unije. Probudi se narode Hrvatski, dok još ima izgleda za tvoj spas od uništenja!

Savjet Slobodne Hrvatske

Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
« Prethodna   Sljedeća »
Tražilica
Tko je Online
Gostiju online: 15
cestitka2014.jpg
  paveli_knjiga_mala.jpgapartmentsmurter3.jpg
 
  

www.liberohosting.com

LiberoHosting za profesionalce i amatere

 
Top! Top!