coarse
coarse
coarse
coarse

Naslovnica arrow Politika arrow Pleter :: Mladež HČSP-a organizira prosvjedni skup potpore mađarskom političkim zatvoreniku Györgyu
Ponedjeljak, 19 Kolovoz 2019
 
 
Pleter :: Mladež HČSP-a organizira prosvjedni skup potpore mađarskom političkim zatvoreniku Györgyu PDF Ispis E-mail
Autor: uznik   
Četvrtak, 17 Oľujak 2011
Pleter
:: Mladež HČSP-a organizira prosvjedni skup potpore mađarskom političkim zatvoreniku Györgyu Budaházyu
 
budahazy_mladez_hcspU subotu 19. ožujka 2011. u 13 sati, Mladež HČSP-a će ispred Veleposlanstva Republike Mađarske u Zagrebu održati prosvjedni skup potpore mađarskom političkom zatvoreniku Györgyu Budaházyu. Mladež HČSP-a ovaj skup organizira u koordinaciji s patriotskim i nacionalističkim organizacijama diljem Europe koje također ovaj tjedan organiziraju prosvjede diljem Europe. Svoj dolazak na prosvjed u Zagrebu su najavili i neki istaknuti mađarski nacionalisti iz Budimpešte s kojima Mladež HČSP-a surađuje.

György Budaházy je jedan od najistaknutijih mađarskih boraca protiv svjetske globalističke „klike“ koja sustavno i planski radi na uništenju pozitivnih i tradicionalnih vrijednosti svih naroda, a pogotovo starokršćanskih naroda kao što su hrvatski i mađarski. Budaházy je naime prije godinu i pol dana uhićen radi sumnje da je vođa izmišljene mađarske terorističko-nacionalističke organizacije koja je navodno izvela „napad“ na spomenik holokaustu u Budimpešti. Razlog ove torture nad Budaházyem je strah svjetskih moćnika od toga da Mađarsku preuzmu mađarski nacionalisti, te da se taj „trend“ proširi i europskim narodima. Naime Jobbik Magyarorszagert Mozgalom (hrv. Pokret za bolju Magjarsku) je prošle godine na parlamentarnim izborima u Mađarskoj dobio 17% glasova, što je uvelike zabrinulo spomenutu globalističku „kliku“. Upravo zato oni Budaházya već godinu i pol dana drže u zatvoru zbog nekih izmišljenih tzv. „napada“. Također napominjemo da je Budaházyjev sudac bivši komunist, što je krunski argument činjenici da je ovaj slučaj nije ništa drugo već političko suđenje s jasno određenim nakanama. Mladež HČSP-a se žestoko protivi toj torturi koja se provodi nad Györgyem Budaházyem, te zajedno sa srodnim organizacijama diljem Europe tražimo ne samo da se Budaházyju omogući obrana sa slobode, već da ga se oslobodi svih ovih suludih optužbi.

Pozivamo sve ljude dobre volje kojima je stalo do očuvanja nacionalnih identiteta svih europskih naroda da dođu na Pantovčak i podrže ovaj skup, jer slučaj „Budaházy“ nije problem samo mađarskog naroda, već problem svih europskih naroda nad čijim se nacionalnim identitetima i vrijednostima vrši politika sustavne i planske destrukcije.

Mladež HČSP-a


Napomena: Veleposlanstvo Republike Mađarske u RH se nalazi u Zagrebu na adresi Pantovčak 255-257. ZET-ov autobus koji vozi prema tamo je autobus broj 101 (Britanski trg – Gornje Prekrižje) koji polazi s Britanskog trga. Organizirano okupljanje je u 12:15 na Britanskom trgu, a zatim zajednički polazak na autobus broj 101 koji polazi u 12:30.

Red vožnje
Karta
Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
« Prethodna   Sljedeća »
Tražilica
Tko je Online
Gostiju online: 2
Korisnika online: 2
  • addiefj11
  • JoshuaBoiff
cestitka2014.jpg
  paveli_knjiga_mala.jpgapartmentsmurter3.jpg
 
  

www.liberohosting.com

LiberoHosting za profesionalce i amatere

 
Top! Top!