coarse
coarse
coarse
coarse

Naslovnica arrow Politika arrow Hrvati u diaspori, probudimo se!
Ponedjeljak, 19 Kolovoz 2019
 
 
Hrvati u diaspori, probudimo se! PDF Ispis E-mail
Autor: uznik   
Nedjelja, 13 Veljača 2011

Hrvati u diaspori, probudimo se!

 

Hrvati u domovini i u diasppori su svedeni na drugorazrednost!

Danas bi svi Hrvati trebali biti svjestni, da odredjene silnice u Hrvatskoj u ulozi "Sluga sam pokoran" i napose vanjske sile okupljene u neokolonijalističkoj Europskoj Uniji rade na ukidanju države Hrvatske. Zar to ne vidimo po svima nametništvima iz Europske Unije, a napose po psihotorturi nad našim najboljim braniteljima u Den Haagu, protivnoj svima međunarodnim poveljama o obrani ljudskih i nacionalnih prava i ljudskog dostojanstva.

S kojim si pravom uzimaju gospoda iz kolonijalističke EU suditi Hrvatima, koji su se borili za spas svojih života, svojih obitelji, svoje vjekovne domovine  ugrožene od genocidne i okupatorske Srbije i srbskih petokolonaša u Hrvatskoj?!

 

Kazne, koje već ovom torturom izdržavaju najistaknutiji Hrvatski branitelji u Den Haagu su kazne protiv Države Hrvatske. Tko misli drugčije, u zabludi je. Europska Unija treba i na ovaj način kazniti Državu Hrvatsku, da bi je još više ponizila za sva vremena, da bi joj dodatnim kaznama oduzela status suverene države i pretvorila je u provinciju Europske Unije.

 

EU ne ukida Hrvatsku, nego je svodi na poslušnu provinciju

Ta strogost EU ne znači nestanak Hrvatske, nego njenu provincijalizaciju,  povratak na njeni povijestni status od papinsko-mađarske Pacte Convente (1102), preko Cetina u režiji Svetog Rimskog carstva Habsburgškog (1527), Versaillske Hrvatske pod Srbijom (1918), Jaltske federalne Hrvatske, dakako pod Beogradom (1943-1945. nadalje do 1991...) i sada ove ekumenske multikulti Hrvatske, blagoslovljene od Svetog otca, kojeg je slijedila kolonijalistička EU (1992), Dayton, Den Haag i budno oko Brüssela... (od 1992. postupno ad infinitum). Ne zaboravimo ovdje i hrvatsku "radost" kroz slugansku čast u Nato-u...

 

Balkanska Unija

Za Hrvatsku je  već ne samo službeno predvidjen status provincije pod imenom Republike Hrvatske, nego joj je određeno predvodništvo (dakako privremeno dok Srbija ne preuzme kormilo!) u marketinško-državnom aglomeratu Balkanske Unije, koja već zadobiva i svoj sinonim Jugosfera EU, analogijom Eurosfera...

 

Ovo ne znači buncanje o nestanku Hrvatske, nego stvarnost o njenoj preobrazbi u provinciju EU pod zadržanim imenom, ali s još ograničenijim suverenitetom na minimum, s diktiranim uvozom, prepuštanjem Zerpa drugima, nabavkom stolova za vrhnje i maslac u veletrgovinama EU, s intenziviranjem izgradnje golf igrališta i bordela za kolonijalne gospodare iz Europske Unije...

Što hoćemo bolje, zaposlenje je pod lupom svijetle budućnosti EU-a, uvoz pastira i kuhara, eksport stručnjaka i znanstvenika, sretna mladost do državne mature, studenti ako ih roditelji mogu plaćati iz svoje crkavice i starost umirovljenika u statusu vegetiranja.

 

EU pruža Hrvatskoj još mnogo "radosti"

Nisu ovo, naprijed spomenute  sve radosti, koje nas očekuju kroz Europsku Uniju. One su neizbrojive, nepredvidive i iznenađujuće. Zar nije pretvaranje ribara u činovnike iznenađenje i lovostaj za ribarenje  "poticajno"?!

 

Europska Unija je kao raskalašeno dječje zabavište: Navali rajo saditi masline i vinograde uz podporu iz fondova EU, ali počni već sada oštriti sjekire za sječu tih maslina i vinograda, također uz podporu EU. Zar nismo vidjeli taj scenarij u Sloveniji?!

Europska  Unija, drži već godinama na čekanju Hrvatsku, koja je na svome prostoru uz Grčku i Italiju najstarija i najeuropskija država. Drži je do sljedeće faze, do mjeseca  lipnja, kada očekuje izricanje kazna u Den Haagu, da bi mogla zadovoljiti sadističke apetite nekih od bivših kolonizatora, a ti isti nisu svjestni da najzaostaliji kraj Hrvatske vrijedi više, nego njihova država.

 

Ne smije se jesti po starom običaju ni čvarke ni krvavice...

Ne smije se u Hrvatskoj jesti rajčice, krastavce i jabuke, kakove se kome prohtije. Treba se ravnati po dimenzijama i oblicima datim u zakonima EU, koje se za sada treba prevoditi i na hrvatski jezik, dok svi Hrvati ne nauče engleski.

Ima tih "radosti" iz EU za čitave enciklopedije počev od brige za majčino i kravlje mlijeko, preko "prirodno" uzgojene pšenice iz sjemena EU, prskanoga od sjetve do žetve samo tri puta raznoimenim otrovima za insekte, za zemlju, za pitke i kupaće vode, a nije zanemaren niti zrak za ljude i za životinje.

 

Za ljude već postoje maske za svakodnevnu i noćnu uporabu po standardima EU, a birokrati već godinama zasjedaju o izgledu i namjeni maski za životinje. Najveći su im problem maske za kljunaše pa ih se rješavaju masovnim eutanazijama jer su kokoši okrivljene za otrovna jaja, a ne trovači kokoša.

 

Europska Unija uništava sve tradicijske vrjednote!

"Brižna EU" već izrađuje zaštitna odijela, zaštitne naočale, zaštitne maske, zaštitne prezervative, zastitna cjepiva protiv sad ove, sad one namjerno posijane gripe; zaštita, zaštita, zaštita... od svega pa i od samoga sebe i od dosadašnjeg Boga jer nam EU nudi svoga boga, okićenog "gemo" tulipanima iz nizozemskog EU-uzgoja...

 

Hrvatska ne treba industriju, nego golf igrališta

Slijedom brige EU, multikulti provincija Republika Hrvatska ne treba industriju, ne treba brodogradilišta,  ne treba svinjogojstva, ne treba sladora jer "šećerimo" s EU saharinom s "neznatnom" kancerogenošću, ne trebamo morske soli s jodom i magnezijem jer se EU brine za industijski jodiranu sol i masovnu prodaju preparata magnezija...

 

Čvarci moraju odgovarati industrijskim normama (ni manji niti veći ni mrsniji ni postniji!), dalmatinski pršut se mora raditi iz uvoznog svinjskog mesa, kulen, švargle, kako tako, a presswurst i krvavice treba zaboraviti...

 

Pušenje je zabranjeno po najstrožim regulama EU osim na ulicama uz automate za maloljetnika. Po EU normama - "Cigarete su smrtno opasne", ali uzgajači duhana mogu dobiti najviše podpore iz fondova EU.

 

Ne treba nam pameti!

Ljudi, Hrvati, što će nam pamet?!  Raspametimo se do kraja. Za nas pametuje za sada Brüssel i Den Haag, a već postupno preuzima Beograd preko Sarajeva i Banja Luke.

 

Kakovi Hrvatski branitelji!?

Sve ih treba kazniti po udruženim regulama Den Haaga i Beograda jer su srušili europsku miljenicu velikosrbsku Jugoslaviju - prototip Velikoj Britaniji, balkansku Veliku Srbiju.

Brüssel, Den Haag, Dayton, Beograd uz pomoć zagrebačkih quisslinga brinu se o batinama za Hrvatske branitelje...

 

Den Haag je srednjovjekovna inkvizicija

EU svodi Hrvatsku na status Ruande, u kojoj se nekakva divlja plemena Hrvati i Srbi međusobno kolju pa su ustrojeni EU-komesarijati za trijažnu selekciju onih Hrvatskih branitelja, kojima  sudi Den Haag, onih prepuštenih suđenju u Zagrebu i sada postupno preuzima suđenje Hrvatskim braniteljima Sarajevo i Beograd.

 

Suđenje Hrvatskim braniteljima je obnovljena srednjovjekovna inkvizicija, samo kriterij nije vjerski, nego braniteljski. Treba čuvati, obnavljati i njegovati sve oblike folklora i kulture pa tako i kulturu inkvizicije u Den Haagu.

 

Hrvati poprimaju postupno, ali sigurno sudbinu vjekovnih židovskih progona. Židove su progonili jer su u njihovoj zemlji Rimljani raspeli Isusa, a Hrvate se progoni jer su u svojoj zemnlji porazili genocidnu i okupatorsku Srbiju.

 

"Mirotvorni" EU-ovci kažu da su im Srbi najdraži Balkanci jer su majstori za proizvodnju ratova i najbolji su žandari u Europi.  Upravo radi Hrvatske pobjede nad takvim Srbima (izazivačima konjunkturnih ratova za EU i svjetske mirotvorce) kažnjava EU Hrvatske branitelje i Hrvatsku.

 

U obrani Hrvatskih branitelja zakazali smo svi

Zanimljivo je, da u toj korumpiranoj politici, policijskoj, vojničkoj i narodnoj zbrki, Hrvatski branitelji nemaju svoje oružane zaštitare, a imaju ih čak tuđinske banke u Hrvatskoj.

 

Gdje vam je Počastna garda Hrvatski branitelji barem s trofejnim oružjem? Zašto niste ustali protiv ugrožavanja slobode Anti Gotovini i drugim ponaboljim Hrvatskim braniteljima. Zašto sada ne otiđete u Den Haag da ih oslobodite?! To bi napravili Židovi.

 

Odkad se povijestno za Hrvatsku znade, uvijek su postojala nekakva obranbena (vanvladina!) ustrojstva, počev od pučkih ustaša, preko seoskih patrola, seljačkih zaštita, pandura... pa čak i tzv. civilna zaštita (u eri komunizma), a sadašnji Hrvatski narod ima sve državno, a nema ništa svoje kao obranu.

 

Ugledajmo se u Židove!

Bili židovski branitelji dozvolili da im ponajbolje iz njihovih redova odvodi u Den Haag nekakva Carla del Ponte. Takva bi u Izrealu dobila batina, a podanička Hrvatska ju dočekiva preko crvenog tepiha.

 

Izborili ste državu Hrvatsku i čuvajte je!

Vi, Hrvatski branitelji ste izborili državu Hrvatsku i trebate je čuvati i u njoj čuvati sebe. Hrvatski branitelji trebaju vladati u Hrvatskoj. Umjesto komunista i protuhrvatskih agnostika na Pantovčaku treba sjediti najzaslužniji general iz Hrvatskog obranbenog i osloboditeljskog rata. To pitanje bi trebao riješiti Hrvatski sabor, a ne politički nezrelo hrvatsko biračko tijelo.

 

Tko bi to trebao sprovesti, dragi Hrvatski branitelji: Dali bi to trebali sprovesti Hrvatski branitelji ili Bozanićeve bakice, koje s nerastopljenom Sv. hostijom žure na glasovanje za SDP, za komuniste.

 

Prvi Hrvatski branitelj je pao od metka komunističke JNA!

Zar nije od metka s crvenom zvijezdom pao prvi Hrvatski baranitelj Josip Jović?

Zar nije razaran Vukovar od Mesićeve JNA s komunističkom zvijezdom.

Zar nije pod komunističkom zvijezdom Šljivančanin punio grobnmicu Ovčare?! 

Zar nisu pod komunističkom zvijezdom Mesićevi pripadnici JNA pjevali: "Slobodane, šalji nam salate, biće mesa klaćemo Hrvate!"

Zar nisu petokolonaški Srbi pod zvijezdom petokrakom klali Hrvate u Škabrnji, u Širokoj Kuli, u Slunju, u Petrinji, u Voćinu... i pljačkali plus uništavali hrvatsku imovinu?!

Zar nije SDP s crvenom zvijezdom oduzeo oružje Hrvatskoj civilnoj obrani i predao ga fašističkim srbskim četnicima.

Zar nije SDP proglasio ondašnji pošteni HDZ strankom opasnih namjera. Ne brkajte ondašnji HDZ sa sadašnjim HDZ-om orjunaša Ive Sanadera i trononasljednika!

Zar nije SDP napustio Hrvatsku sabornicu, kad je proglašena suverena država Hrvatska.

Zar se nije taj SDP borio pod crvenom zvijezdom protiv vas, dragi Hrvatski branitelji, a danas ima Hrvatskih branitelja u komunističkome SDP-u.

 

Komunistički partiju, koju je zločinac Tito još 1943. sinonimiziraao u SDP mora Hrvatski sabor ukinuti i zabraniti radi zločinačkog ponašanja u Domovinskom obranbenom ratu.

SDP treba zabraniti i radi komunističkog obilježja, kulta komunističkoj zvijezdi petokraki i ponašanja u miru, radi spomeničkog kulta srbskim četnicima i komunistima, u Srbu, u Kumrovcu...

 

Ako ova Hrvatska prihvaća EU iznad sebe onda komunistički SDP podliježe EU Rezoluciji o lustraciji komunista.

Osim komunista SDP okuplja najviše aboliranih srbskih četničkih zločinaca i u tome je dodatni razlog da SDP treba ukinuti.

 

Zdrave Hrvatske snage moraju preuzeti brigu za Hrvatsku

Ima oko 500 tisuća Hrvatskih branitelja. S vašim obiteljima, rodbinom, prijateljima i znancima, pridruženo s nama Hrvatima iz dijaspore vi ste nepobjediva snaga u Hrvatskoj.

Udružite se! Pobijedite na sljedećim izborima. Ne učinite li to, računajte da su Marić i Purda samo prve žrtve, a svi vi drugi doći ćete za n jima.

Učinite politikom ono što ste 1991. učinili oružjem: Spasite Hrvatsku od svih krivnja, od svih nameta, od svih korupcija, od svih lopovluka...

Tužite genocidnu Srbiju za sve zločine, umjesto da Srbija izmišlja zločinstva za vas!

 

Završno o Europskoj Uniji

Europska Unija nije ono što bi trebala biti - udružene države Europe bez granica, sa zajedničkom obranom naroda, prostora i trgovišta.  To je  spekulantska, neokolonijalistička, bankarska i trgovinska nametnica udruženih bivših kolonizatora, koja se miješa u sve pore života i čak obstanka manji

h naroda.

Političari i mediji svedeni na sluganski status korumporane državne politike usklađene na poslušnost Brüsselu, Den Haagu... poput papagaja ponavljaju stalno kako je Europska Unija za Hrvatsku sve najbolje i nema joj alternative.

 

Ugledajmo se u Norvešku i u Švicarsku

Kako to da Norveška i Švicarska vide same u sebi alternativu kolonijalističkoj Europskoj Uniji?! Hrvatska ima veće prednosti za biti svoj na svome, nego Norveška i Švicarska, ali naša je mana, što smo povijesno naviknuti na tuđu papuču iznad sebe ili su tzv. birači eutanazirani pa im je svejedno, tko će njima vladati.

Svega toga nepravednoga protiv Hrvatske, povijestno i suvremeno je dosta i previše. Oduprimo se tome i počnimo živjeti svoj žiuvot kao slobodan, sposoban i genetski najzdraviji narod u Europi.

Zašto Hrvatski branitelji nemaju svoje civilne obranbene garde!?

Za dom i domoviunu Hrvatsku - Budimo svi, uvijek spremni kvalitetno živjeti!

Mr.sci. Dragan Hazler - u službi domovini Hrvatskoj

Basel, 13. veljače 2011. - na obljetnički dan smrti hrvatskog genija Ruđera Boškovića

Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
« Prethodna   Sljedeća »
Tražilica
Tko je Online
cestitka2014.jpg
  paveli_knjiga_mala.jpgapartmentsmurter3.jpg
 
  

www.liberohosting.com

LiberoHosting za profesionalce i amatere

 
Top! Top!