coarse
coarse
coarse
coarse

Naslovnica arrow Pismohrana arrow Hrvatski problemi svakidašnji
Srijeda, 24 Srpanj 2019
 
 
Hrvatski problemi svakidašnji PDF Ispis E-mail
Autor: uznik   
Ponedjeljak, 07 Veljača 2011

 

Hrvatski problemi svakidašnji

 

Naše probleme u Hrvatskoj generiraju komunisti

Posve mi je jasno, da Uredništvo "Dragovoljca" doživljava razna podmetanja od aktivnih, rudimentiranih i sporulentnih komunista, vjerskih agnostika i hrvatskih agnostika jer komunisti, bez obzira na naciju (oni su zapravo po Marxu i po zločincima Lenjinu, Staljinu i Titu bez nacije!) ne vole Hrvatsku i čak je mrze jer je Hrvatsku stvorio Bog.

 

I mi drugi Hrvati, slično kao i "Dragovoljac" doživljavamo od komunista i tzv. komunističkih "antifašista" razne prizemne uvrjede, klevete i podmetanja njihovih kukavičkih jaja u pristojna i domoljubna hrvatska gnijezda...

Ovdje se već ne znam po koji put postavlja pitanje postojanja komunističkog antifašističkog komiteta sa skupo plaćanim partijskim sekretarom, zadnjim predsjednikom Jugoslavije i vrhovnim komandantom JNA, drugom Stjepanom Mesićem. Fašizam je uništen 1943. uz pripomenu da Hrvati nisu nikada niti bili fašisti, a ako je čak bilo par eventualnih fašistoida više ih nema. Kad bi čak bilo par fasistoida oni ne čine fašizam kao što niti par lasta ne čini proljeće.

Uzmimo hypotetski da u Hrvatskoj čak ima fašista (dakako da ih nema!) još uvijek Hrvatska ne treba skupo plaćati Mesićev komunistički antifašistički komitet jer Hrvatska ima za obračun s "fašistima" vrlo jake represivne organe, koji bi se dakako trebali pozabaviti obračunom s komunistima, kojih u Hrvatskoj ima vrlo mnogo.

 

Tvorac komunizma, Židov Karl Marx je presudio Hrvatima

Kako od komunista i agnostika očekivati da vole Hrvatsku, kad je njihov nadbog, Židov Karl Marx osudio Hrvatsku i Hrvate na nestanak. Jedan od Marxovih "apostola" Lajoš Košut je već onda (polovicom 19. stoljeća) proglasio Hrvatsku nepostojećom pa mu je ban Josip Jelačić uzeo mjeru i pokazao da ipak Hrvatska postoji.

 

Ne opravdavajući ili još točnije izraženo: osuđujući baš  svaki antisemitizam i rasizam, nije isključeno da je Marxovo genocidno antihrvatstvo izazvalo kod nekolicine antagonističkih Hrvata antisemitizam u Drugom svjetskom ratu kao odgovor na Marxovu genocidnost prema Hrvatima. To pitanje trebaju ispitati stručnjaci za Marxovu genocidologiju i antisemitizam.

 

Komunisti se ne bore za Hrvatsku, nego protiv nje!

Sljedbenicima komunističkom nadbogu Marxu, komunističkim bogovima Lenjinu, Staljinu i Titu, kao i podbogovima tipa ovih okupljenih na Pantovčaku, Markovcu i Radićevcu... nije u središtu misli obstanak, razvoj i napredak Hrvatske, nego njeni nestanak. Oni su marxisti, lenjinisti, staljinisti i titoisti - kao protuhrvati svi su isti!

 

Zato prodaju, zadužuju i pljačkaju Hrvatsku i drže narod na dijeti gladovanjem, na dijeti neradom i na dijeti nestajanjem Hrvata i Hrvatske. To je kamuflirani oblik komunističkog mirnodobskog genocida na Hrvatima.

Izgovor im je da Hrvatice i Hrvati trebaju ući brzo u Europsku Uniju pa zato moraju biti "šlank" jer treba trčati dok nas bratosestrinska Srbije dostigne, a onda će nas nahraniti mana s neba EU i nadalje obesposliti gospoda iz Brüssela.

"Radujmo se narodi, napose mi Hrvati, kao čujemo iz Brüssela i Den Haaga glas, da se Hrvat porodi za nestanka čas". (Parodija poznate božične pjesme).

 

Komunisti aktivni i sporulentni su protiv Hrvatskih branitelja

Komunisti su i njihovi slugančići protiv svega hrvatskoga, plaču za propalom titovinom, progone zajedno sa sebi sličnima u srbiji Hrvatske branitelje i prave popise Hrvatskih branitelja za izručenje srbiji, a one koje najviše mrze jer su srušili njihovu jugoslaviju i oslobodili Hrvatsku, poslali su na višegodišnju psihotorturu u Den Haag, a dalje kako im se smiluju haaški čuvari jugoslavije. 

U zadnje vrijeme slušamo psihoteror od 250 godina za Hrvatske branitelje, a srbski zločinci iz Vukovara su oslobođeni kazne, a koljač od 10.000 Bošnjaka u Srebrenici Ratko Mladić se prostituira po srbiji i ždere janjetinu.

Sve to vidi i znade ta i takova majčica "Europska Unija", koju komunisti žele i naivni Hrvati joj se raduju.

 

Hrvatski branitelji imaju obvezu za spas Hrvatske!

Ne treba se laćati ni oružja niti prosvjeda za poraziti komuniste, nego se primiti politike za zaštitu svoju i za spas Hrvatske. Tome se treba pridružiti sav vjernički Hrvatski narod.

Nedavno se je glavna urednica "Dragovoljca" pravilno izrazila, da komunisti ne će nikada sprovesti Rezoluciju Europske Unije za lustraciju komunista jer bi trebali sami sebe lustrirati. Tom europskom lustracijom, hrvatski komunisti bi trebali ukloniti komuniste iz svi struktura i iz svih razina vlasti počev od općinskih i gradskih načelnika do komunističkih brloga u srednjim i najvišim razinama vlasti.

 

Crkva i Hrvatski branitelji trebaju lustrirati komuniste

Komuniste u Hrvatskoj može i treba lustrirati Katolička crkva u Hrvata s milijunima svojih vjernika i Hrvatski branitelji.

O ulozi Crkve u lustraciji komunista sam već pisao. Nepojmljivo je da čelništvo i svećeništvo Katoličke crkve u Hrvata prepušta svoje vjernike komunističkim sotonama, svoje stado komunističkim vukovima.

To je neodgovornost Crkve i kukavičko skrivanje iza crkvenog distanciranja od politike. Drugim riječima Crkva prepušta svoje vjernike sotonama. Komunisti su sotone. S kojim pravom Crkva daje Tijelo Isusovo onim vjernicima, koji glasuju za komuniste. Crkva to ne smije činiti jer na taj način surađuje sa sotonama.

 

Treba bez odlaganja osnovati Hrvatsku stranku branitelja

Prema statistici ima oko 500.000 Hrvatskih branitelja. Pribrojimo li im samo članove obitelji s pravom glasa, rodbinu i prijatelje dolazimo do realnog broja oko milijun i pol glasača. To je hrvatska sila i moć, koja svojim glasovanjem može poraziti sve komuniste u Hrvatskoj. 

 

K Hrvatskim braniteljima, u Hrvatsku braniteljsku stranku  je računati s većim brojem hrvatskih katoličkih vjernika, koji uglavnom ne izlaze na izbore jer to nisu izbori nego potvrda istih ili (i) smjena jednih komunističkih lopova s drugim  komunističkim lopovima.

 

Na dolazećim izborima treba pobijediti  Hrvatska stranka Branitelja

Nalazimo se u izbornoj godini. Ne smijemo dozvoliti da u hrvatskoj politici komunistički lopovi u SDP-u sa svojim trabantima zamijene svoje komunističke lopove u HDZ-u s njihovim trabantima.

Poslušajmo samo već započetu izbornu promičbu. Vlastohlepci iz SDP brloga vrijeđaju najvulgarnijim izrazima sebi podjednake vlastodržce u postojećoj vlasti HDZ-a i nesposobnih kolaboranata. Međusobno se šalju tako niska vrijeđanja, kakova je jedva zamisliti u najnižim slojevima prizemne balkanske kulture.

 

Komunisti su samo lovci na vlast i za svoje privilegije

Zapitajmo samo jedno, na primjer komunističkog sekretara Zorana Milanovića i njegovog "glasnogovornika" Radovana Čačića, koji kritiziraju nerad HDZ-a:

Tko je Zoranu i Radovanu zabranjivao do sada da se dokažu radom?! 

U naprednim europskim državama oporba se bori protiv vladajuće garniture vidljivim radnim učinkovitostima. Ne znam jeli itko u Hrvatskoj vidio Zorana i Radovana zasukanih rukava. Isto vrijedi i za doktora vulgarnosti Željka Jovanovića i slične "Jovanoviće" u SDP-u.

Jedne i druge komuniste, ne zna se koji su gori od kojih, dali SDP ili HDZ treba razvlastiti i dati im pravo na rad, kojim će opravdati sva zla, koja su počinili i čine Hrvatskome narodu, napose Hrvatskim braniteljima.

 

Kratki i jasni zaključak

Da bi Hrvatska mogla obstati i krenuti u napredak, mora se osloboditi komunista Rezolucijom Europske Unije za lustraciju komunista, koju je usvojio i objelodanio Hrvatski sabor, ali je ne sprovodi.

 

Lustraciju komunista  treba sprovesti radi zaštite vjernika Rimokatolička crkva u Hrvata, Hrvatski branitelji i antikomunistički Hrvatski narod i to mirnim putem primjenom Europske rezolucije za lustraciju komunista.

 

Za pobjedu nad komunistima u svima strankama u Hrvatskoj, Hrvatski branitelji trebaju bez odlaganja ustrojiti Hrvatsku stranku branitelja.

 

Hrvatska ne treba današnjih 114 stanaka jer to nije demokracija, nego anarhija, bezvlađe, bezaktivnost, bezperspektivnost i jalovo trošenje ljudske energije, novca i drugih kapaciteta.

 

Hrvatskoj je dovoljno najviše 10 (deset) političkih stranaka i sve druge stranke i strančice, ako im je do Hrvatske naći će sebe u 10 suvremenih aktivnih Hrvatskih stranaka, napose u Hrvatskoj stranci branitelja i u samo  jednoj Hrvatskoj stranki prava.

 

Hrvatska ne smije dozvoliti djelovanje nijednoj komunističkoj stranki, bez obzira na to, da li se zove SDP ili komunistička partija...  Komunistička partija u Hrvatskoj je bila industrija smrti, mučenja i svih drugih oblika zlostavljanja ljudi. Hrvatska ne treba i ne smije dozvoliti obnovu i produžetak komunizma pod nijednim imenom i sinonimom.

.

Hrvatska stranka branitelja će okupiti u svoje redove Hrvatske branitelje, među kojima ima stručnjaka svih vrsta i u tu stranku će pristupiti pošteni i domoljubni Hrvati, kojima je do Hrvatske, njenog obstanka, njenog napredka i blagostanja čitavog Hrvatskog naroda kroz rad, stvaralaštvo i druge gospodarske, političke i kulturne aktivnosti, bez korupcije, bez nepotizma, bez klijentelizma, bez pljačke i punjenja svojih džepova.

 

Hrvatski branitelji su stvorili ovu državu Hrvatsku i njihova je temeljna dužnost, da preuzmu brigu za državu Hrvatsku i sav Hrvatski narod.

 

Za ovu najvažniju ulogu Hrvatskih branitelja nema odgađanja niti alternative. Hrvatskim braniteljima i svima nama Hrvatima, koji poštivamo djelo Hrvatskih branitelja, koji  volimo Hrvatsku i poštivamo Hrvatski narod je najsvetija dužnost i obveza staviti se u službu Hrvatskoj i svome Hrvatskom Narodu.

U tome nam Bog pomogao, hrvatska pamet, hrvatska razboritost i hrvatski rad!

 

Mr. sci. Dragan Hazler - u svima ulogama dragovoljnog rada za Hrvatsku

Basel, 7. veljače 2011.

Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
« Prethodna   Sljedeća »
Tražilica
Tko je Online
Gostiju online: 7
cestitka2014.jpg
  paveli_knjiga_mala.jpgapartmentsmurter3.jpg
 
  

www.liberohosting.com

LiberoHosting za profesionalce i amatere

 
Top! Top!