coarse
coarse
coarse
coarse

Naslovnica arrow Politika arrow ZANIMLJIVO POLITIČKO PISMO DVAJU PRIJATELJA
Ponedjeljak, 22 Srpanj 2019
 
 
ZANIMLJIVO POLITIČKO PISMO DVAJU PRIJATELJA PDF Ispis E-mail
Autor: uznik   
Nedjelja, 23 Siječanj 2011

 

         
         
         
         
         
         
 

 
|

Dragan Hazler

 
 

 Glas iz dijaspore, pozdrav, RudiDragi Rudi!


Podpisujem ove misli, ocjene i zaključke, koje sam od Tebe primio. Bez ikakve pomisli za mijenjanje bilo koje riječi, uzimam si pravo dopuniti ovu Tvoju točnu analizu, predstavku i prosudbu.
Ja mislim, da je sve ovo što Hrvatska podanički čini Srbiji međusobni dogovor četničkih fašista iz Beograda s komunistima i avangardnim udbašima iz Zagreba. Svrha toga je izjednačiti hrvatsku pravednu obranbenu borbu sa srbskom okupatorskom i genocidnom borbom, tako da Hrvatska tužba pred Međunaroidnim sudom bude odbijena. To je taktika, za koju Hrvatski narod ne može javno suditi nikoga iz pokvarenog vrhovništva.
Naime, ako Hrvatska zove na povratak srbske četnike to znači da ih je protupravno protjerala. Argument za Srbiju.
Ako Hrvatska gradi srbske kuće i obnavlja srbske hramove, umjesto obratno, da to čine Srbi obnavljanjem hrvatskih kuća i svega što su vandalski uništili, znači da Hrvatska samu sebe proglašava krivcem pa radi pokajanja gradi i obnavlja srbske dotrajale kuće. Argument Srbima protiv hrvatske tužbe.
Ako je Hrvatska abolirala sve srbske ratne zločince uz mali broj iznimaka, a nije to isto učinila prema hrvatskim braniteljima za kolateralne žrtve, time je Hrvatska postupila kapitulantski. Radi "osjećaja svoje krivnje" Hrvatska abolira Srbe.
Ako je Hrvatska poslala u Den Haag najbolje hrvatske branitelje, to znači da ih smatra zločincima u Hrvatskom obranbenom ratu. Prvorazredni argument Srbiji za pobijanje hrvatske tužbe. Dakle jednaki smo i tužba je bezpredmetna.
Ako Hrvatska postupa slično den Haagu i sudski goni i zatvara hrvatske branitelje u Hrvatskoj, to znači da su se oni ogriješili protiv agresorske Srbije u Hrvatskome obranbenom ratu.
Ako Hrvatska sastavlja zajedno sa Srbijom listu hrvatskih branitelja i piznaje im status ratnih zločinaca po srbskom kriteriju, onda je to s onu stranu pameti. To je kažnjiva izdaja Hrvatske i davanje u ruke adute Srbiji.
Ako srbski fašistički četnik, obnovitelj kulta Draži Mihailoviću Boris Tadić proglašava Hrvatsku oslobodilačku Oluju zločinačkom akcijom i iza toga ga prima Ivo Josipović preko crvenog tepiha, onda taj Ivo Josipović prihvaća Tadićevu ocjenu Oluje kao zločinačku.
Ako SRbija kindapira hrvatskog branitelja, a Hrvatska joj ne odgovori s kindapiranjem 50 aboliranih četničkih zločinaca, onda Hrvatska nije dorasla igrati šah sa Srbijom. Sa Srbijom se igra "Na ljutu ranu ljutu travu!"
Boris Tadić dođe u Hrvatsku za "međusobno izvinjenje", što znači da smo isti pa je i to jedan argument protiv Hrvatske tužbe.
Da stanje bude još i gore po Hrvatsku: Boris Tadić diktira Josipoviću, da posjete jedno hrvatsko masovno grobište na Ovčari i dva mala srbska plus manastir srbski, a ovaj "bokun hrvatske bijede" nije ga ni slučajno odveo u Široku Kulu i Škabrnju, obadvije masovne grobnice počinjene od srbskih zločinaca.
Hrvatska deminira srbske mine pa Srbi uvijek mogu reći da to nisu njihove mine.
Njemačke mine posijane po Francuskoj su vadili njemački zarobljenici poslije rata, a na srbskim minama u Hrvatskoj ginu Hrvati.
Svaki srbski odvjetnik će iz ovih hrvatskih gonjenja hrvatskih branitelja, iz abolicije i amnestije srbskih četnika i iz ovog podaničkog odnosa Hrvatske prema Srbiji izvući dovoljno argumenata za odbijanje Hrvatske tužbe protiv Srbije. Ja mislim da je to svrha ovog hrvatskog podaništva Srbiji. Treba se sve svesti na: "Ko nas bre zavadi?!"
Postavlja se samo jedno pitanje jeli ovaj kukavičluk hrvatskog pravosuđa i drugih vlasti proizvod hrvatske praznoglave, bezdušne i vlastite protuhrvatske politike ili je sve to diktirana podanička plaća Hrvatske za novi jaram Europske Unije.
Vrijeme će pokazati svoje, a moj zaključak jest da Hrvatska ne vodi hrvatsku politiku. Sve hrvatske političare trebaju zamijeniti mladi Hrvati.
Uz poštovanje i pzdrav Tebi Rudi i Hrvatima u Canadi, odani Ti
Dragan Hazler
Basel, 23. siječnja 2011
Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 23 Siječanj 2011 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Tražilica
Tko je Online
Gostiju online: 16
cestitka2014.jpg
  paveli_knjiga_mala.jpgapartmentsmurter3.jpg
 
  

www.liberohosting.com

LiberoHosting za profesionalce i amatere

 
Top! Top!