coarse
coarse
coarse
coarse

Naslovnica arrow Politika arrow „Nešto je trulo u državi Danskoj (RH) !!!
Ponedjeljak, 19 Kolovoz 2019
 
 
„Nešto je trulo u državi Danskoj (RH) !!! PDF Ispis E-mail
Autor: uznik   
Srijeda, 22 Prosinac 2010

„Nešto je trulo u državi Danskoj (RH) !!!

Nešto smrdi, da tvorovi krepavaju od smrada.

 

 

Dragi branitelji i svi domoljubi,

draga braćo i sestre Hrtvati.

 

Zar ste slijepi kod očiju i gluhi kod ušiju.

Dokle ćete mirno gledati kako vas izdajnička komunističko - udbaška banda vara, krade i laže.

 

Pod krinkom „demokratskog liberalizma“ okrenuli su povijesne istine naglavačke. Lažu k'o psi da je ova Hrvatska nastala na antifašizmu. Fašizam i antifašizam su, hvala dragom Bogu, davno nestali još davne 1945 godine.

Ova zemlja je nastala u obrambenom i oslobodilačkom ratu od srbskog agresora. Stvorena je vašom krvlju i krvlju vaše djece.

 

Komunjare, jugoslaveni, lopovi i neprijatelji Hrvatske i Hrvata svih boja, uvukli su se u sve stranke, zauzeli sve medije i sam državni vrh, te nas polako ali sigurno guraju u treću Jugoslaviju (admiral Davor Domazet), pod parolom „antifašizma“. Kakva je to Hrvatska država u kojojse slave borci protiv te iste države: partizani i komunisti, njihova petokraka i spomenici? Lustracije nema do danas. Sada hoće da naša djeca (pod krinkom „antifašizma“) uče u hrvatskim školama kako se boriti protiv hrvatske države i hrvatskog naroda. Kakva je budućnost hrvatskog naroda u takvoj državi? Ustašama koji su se borili za hrvatsku državu i slobodu, ne smije se ime spomenuti. Ove notorne činjenice ne može pobiti nikakav JAZU /HAZU, niti krdo Goldsteina, Mesića i Josipovića.

 

Ti takozvani „antifašisti“ su poslije II sv. rata pobili preko pola milijuna nevinih, nikad suđenih Hrvata, a do danas niti jedan partizan za te zločine nije odgovarao.  Ti isti „antifašisti“ su u domovinskom ratu ubijali naše istaknute domoljube: Miro Barišić, Ante Paradžik, Blaž Kraljević i drugi, a da opet nitko nije odgovarao. Poslije domovinskog rata ti isti „antifašisti“ (Stipe Mesić, Ivo Sanader itd.) su pohapsili sve domoljube kojih su se mogli dočepati - Hag i naši zatvori su ih puni.

Njihova drskost ide dotle da državnim novcima grade spomenik četničkim koljačima nevinih Hrvata u Srbu. Kako ih nije stid na najvišoj državnoj razini ići i stavljati vijenac  tome ljudskom ruglu (Predsjednik države Ivo Josipović, Predsjednik Sabora Luka Bebeić itd.). „O dragi Bože sramote!“

 

Krajnji cilj tog „antifašizma“ je stvoriti atmosferu i pravni okvir da se svakog branitelja i hrvatskog domoljuba može unaprijed proglasiti „ustašom“  a time i bezočno progoniti bez ikakvih ograničenja i kontrole. S druge strane pak,  svi oni lopovi koji su pokrali i uništili narod i državu, ostaju fini „partizani“ tj. „antifašisti“, bez ikakvih sankcija za pljačku i zločin.

Vidi se da je i ova „antikorupcijska“ kampanja krajnje selektivna. „Luda Mara“ hapsi sve oko sebe. Sutra će i sebe uhapsiti. Što je s pljačkama SDP-a i drugih stranaka. Slavko Linić i afera „Viktor Lenac“ kao da nisu postojali. SDP ne samo da je pljačkao državu, nego je prodavao i državni teritorij - „Savudrijska vala“, i nikome ništa.

Što je sa onima koji su pretvorbu izmislili i proveli? Što je s pljačkama od '90 do 2003. Godine. Sanader je za njih mala beba - pravi titin pionir - „Snaš'o se drug!“

 

Oni kojima je su od hrvatskog naroda i hrvatske države  važniji novci i fraze „socijalizam“, „fašizam“, „komunizam“, „demokracija“ ... ne bi trebali imati mjesta u hrvatskoj politici. Neka idu u bijeli svijet i tamo traže što god žele. Kod nas toga nema. Postoji samo Hrvatska i hrvatska uljudba.

Neka te epitete pripišu onima kojima pripadaju: „fašizam“ talijanima, „nacionalsocijalizam“ njemcima a „komunizam“ židovima.

 

BOG I HRVATI !!! - Vjera u Boga i samoga sebe, jedini je oslonac koji imamo.

Vrh katoličke crkve nas je izdao. Kad je ustoličen kardinal Josip Bozanić (rodom s Krka), prva stvar koju je učinio je bila odlazak u Srbiju na Oplenac, da se pokloni „moštima“ jednog izmišljenog lika Cara Lazara. Malo ljudi zna da je za vrijeme II sv. rata na otoku Krku bio aktivan četnički bataljun sastavljem mahom od domaćih Hrvata, rimokatolika. To su crkvenjaci i komunjare vješto zatajili. Za 20-godišnju neviđenu pljačku i propast hrvatskog naroda dotični gospodin je pomenuo samo dvije riječi „grijeh struktura“. Zaboravio je da i on mora Bogu na ispovjed - a tamo su Hrvati.

 

U našim medijima su se oglasili i tzv. „Srpski prognanici“ koje potpisuje Čedomir Antić 26.10.2010.g.

(Interenet - „Blic“ - srpske novine, 18.12.2010.). Nije im dosta što i sada imaju veća prava od Hrvata i svih drugih nacionalnih manjina u RH. To im je omogućio (pozitivnu diskriminaciju) gospodin Vladimir Šeks. Šta sve hrvatske izdajice nisu u stanju učiniti za fotelju, za komadić vlasti. Prodali bi rođenu mater a kamoli ne Hrvtasku.

Oni traže: povratak stanova i stanarskih prava, isplatu zaostalih mirovina, isplatu zaostalih plaća, obnovu porušenih kuća i

traže da budu konstitutivan narod u RH, na temelju preporuke Parlamentarne skupštine EU. Ako RH ne ispuni njihove zahtjeve, traže od EU da ne primi RH u EU. Vlasti RH na ovo uopće nisu reagirale. Znači da je to gotova stvar. Jer ovi tutleki tj. „hrvatska vlast“ ne znaju pederima iz EU reći „Ne!“. Samo namažu dupe vazelinom.

 

Dragi Bože, vidiš li ti ovo. Ima li zdrave pameti da netko tko je četiri godine ratovao protiv jedne države, sada u toj istoj državi traži konstituivnost? Po kom osnovu, po kom pravu, po kojoj logici? Sveti Ilija gromovniče - kaži nešto.

Braćo i sestre, Hrvati i Hrvatice, sviju vjera i ateisti, svi koji Hrvatsku vole,

ujedinimo se u jedinstven front protiv:

1. jugoslavena, komunista / boljševika, maskiranih u raznim strankama.

2. EU - ako i jedan general u Hagu dobije i jedan dan zatvora.

3. Bojkotirajmo prvi krug izbora. Kada u prvom krugu komunjare potroše lovu za promičbu, u drugom krugu, prava oporba ima šansu.

 

Neka nam Bog pomogne!

Za Udrugu hrvatskih pravoslavaca

 

Dr.sc. Stjepan Murgić i Ivo Matanović

 

 

 

Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
« Prethodna   Sljedeća »
Tražilica
Tko je Online
Gostiju online: 2
Korisnika online: 2
  • addiefj11
  • JoshuaBoiff
cestitka2014.jpg
  paveli_knjiga_mala.jpgapartmentsmurter3.jpg
 
  

www.liberohosting.com

LiberoHosting za profesionalce i amatere

 
Top! Top!