coarse
coarse
coarse
coarse

Naslovnica arrow Politika arrow Briselski ili "Brislinški" Sabor RH je izdajnički!
Ponedjeljak, 19 Kolovoz 2019
 
 
Briselski ili "Brislinški" Sabor RH je izdajnički! PDF Ispis E-mail
Autor: uznik   
Utorak, 09 Studeni 2010

Brislinški Sabor RH je izdajnički!

 

Nekada su one koji su radili za tuđe interese zvali Kvislinzima a sada ih u RH slobodno možemo zvati "Brislinzima". I danas u Hrvatskome saboru nema niti jednoga zastupnika koji nije Brisling. A to je u stvari izdajnik hrvatskih nacionalnih interesa, prava i sloboda. Brislinzi nam ruše svekoliku suverenost Republike Hrvatske koju smo oslobađali s toliko krvi i žrtava samo prije 15 godina. Sada nam Brislinzi sve gaze pljujući po tisućama grobova i žrtava svih vrsta, ranjenika, oboljelih kao i materijalnim sredstvima od kojih se neka nikada više niti obnoviti ne mogu. Hrvatski se narod pretvara u agresora koji je dužan plaćati svekolike ratne reparacije srbofašističkim okupatorima. Hrvatski Brislinzi neprestano uzvikuju kako “Nema cijene ulasku RH u EU" i u ime te politike sve živo čine da bi se mogli domoći kakvih visoko plaćenih položaja kako u EU parlamentu tako i po kojim drugim mjestima.

A radi se samo o petnaestak mjesta. Eto zbog tih Pusića hrvatski narod mora unići u novu “Uniju" iz koje se više nikada neće živ izvući. To je za hrvatski narod eurorupa u kojoj će završiti svoje višetisućljetno postojanje na ovoj planeti, od Indijskoga oceana do Jadranskoga mora, preko četiri tisuće godina koliko se do sada znanstveno utvrdilo. Od ratnih pobjednika Hrvatskog obrambenog domovinskog rata sada su nas pretvorili u izazivače i poražene u velikosrpskoj SANU-memorandumskoj agresiji. Srbofašistički zločinci su abolicijom amnestirani i oslobođeni svake odgovornosti.

Razni agresorski zločinci kao što su Vojislav Stanimirović, Veljko Džakula, Ratko Gajica kao i njihov ideolog M. Pupovac. Pogledajte samo što oni pišu u “Novostima" i "Veritasu” SDSS-a u Zagrebu i u Beogradu koje financira Božo Biškupić, Jadrankin ministar za Kulturu RH. To je onaj isti SDS kojim su masakrirali hrvatski narod tijekom rata po Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. A sada su mu dodali još samo jedno S kao da je tobože samostalna, a sve radi po nalogu Beograda. Sada srbofašistički koljači hrvatskoga naroda traže svekolike nagrade za te zločine nad hrvatskim narodom, podizanje kuća, stanova, mirovina, i preko trideset milijardi Eura. A to im hrvatski Brislinzi sve udovoljavaju, jer "nema cijene ulasku RH u EU", u kojoj srbofašisti traže svoje autonomije čim se nađu u EU.

A oni će im sve dati u domovini i državi RH i BiH, samo da bi ih nagradili za Kosovo gdje grade svoje vojne baze. Hrvatski narod posebice hrvatski branitelji moraju učiniti sve da Republika Hrvatska ostane izvan te Brislinške hobotnice koja želi progutati hrvatski narod kao i sve manje brojne narode EU. Časnici, dočasnici i ratnici Domovinskoga rata, svekoliki državotvorni Hrvati nemojmo dozvoliti da nas survaju u tu grobnicu koja se zove EU, a za nas Hrvate Euro Rupa iz koje se nikada više nećemo moći izvući kao što smo se izvlačili iz zagrljaja Unija koje smo jedva preživjeli. Jedni su nam prvacima odsijecali glave a drugi ubijali po skupštinama.              

 

Savjet Slobodne Hrvatske

 

 

Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Zadnja Promjena ( Utorak, 09 Studeni 2010 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Tražilica
Tko je Online
cestitka2014.jpg
  paveli_knjiga_mala.jpgapartmentsmurter3.jpg
 
  

www.liberohosting.com

LiberoHosting za profesionalce i amatere

 
Top! Top!