coarse
coarse
coarse
coarse

Naslovnica arrow Ratni dani arrow Teška pljuska takozvanim hrvatskim "antifašistima
Utorak, 20 Kolovoz 2019
 
 
Teška pljuska takozvanim hrvatskim "antifašistima PDF Ispis E-mail
Autor: uznik   
Četvrtak, 25 Veljača 2010

 

 

Teška pljuska takozvanim hrvatskim "antifašistima

 

UVečernjem listu, od 23. veljače, objavljen je članak s fotokopijom do sada nepoznatoga Titova dnevnika kojega tiskaju u svojim knjigama Petar Simić i Zvonimir Despot. U tome Titovom dnevniku nalazi se zapis kako je J. B. Tito 1943. tražio savezništvo s Adolfom Hitlerom, koji ga je odbio. Takozvanim hrvatskim antifašistima Mesiću, Fumiću, Boljkovcu kao i svim drugima,potpuno je jasno, da je Tito bio zločinac kojemu je bila vlast jedini životni cilj. I za ljubav te vlasti Tito je bio kadar pobiti cijeli hrvatski narod i ne samo hrvatski.

A budući da su mu Hrvati bili najopasniji protivnici odlučio je likvidirati hrvatske protivnike koji su branili NDH. I to su bili glavni razlozi genocida nad Hrvatima - Bleiburške tragedije, križnih puteva sa strašnim žrtvama pobijenim, zatvaranim i proganjanim tijekom onoga rata, poslije rata i sve do pobjedonosnog Hrvatskog obrambenog rata. I više nema nikakvog opravdanja da se Titovo ime nalazi na hrvatskim trgovima, ulicama ili bil gdje.

Nema više nikakvih "antifašističkih" razloga da ovaj karijeristički monstrum, jedan od najvećih ubojica hrvatskoga naroda, u cijeloj povijesti, ostane po trgovima Republike Hrvatske kao i cijele domovine. Sada je pravo vrijeme da Hrvatska narodna inicijativa krene uklanjanju Titina imena s Kazališnoga trga u Zagrebu a onda po svim mjestima sve do Kumrovca.

Spomenik toga zločinca može ostati samo po muzejima da hrvatski naraštaji mogu vidjeti onoga koji je masakrirao hrvatski rod tijekom svoje vladavine. Treba odlučno krenuti ovim argumentima Titova dnevnika, objavljenog od strane Pere Simića i Zvonimira Despota u Večernjem listu od 23. veljače 2010. godine. Nadamo se da će konačno progledati i najokorjeli Titove pristaše i simpatizeri u hrvatskome narodu. Vrijeme je da oni priznaju svoje teške zablude isto kao što ih je priznao dr. Franjo Tuđman, Janko Bobetko i poneki drugi časni sudionici Hrvatskog obrambenog rata, kojega se zove i Domovinski.

Hrvatski narod čeka na obraćenje Stipe Mesića, Josipa Manolića, Josipa Boljkovca Ivana Fumića... Čeka i na stotine još uvijek zabluđenih hrvatskih "antifašista" koji su  u krvi gušili svaku ideju borbe za suverenom državom Hrvatskom. Nije bila u pitanju samo ratna NDH nego svaki drugi državotvorni pokušaj tisuća hrvatskih uznika titoslavije.

 

 

Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
« Prethodna   Sljedeća »
Tražilica
Tko je Online
Gostiju online: 13
cestitka2014.jpg
  paveli_knjiga_mala.jpgapartmentsmurter3.jpg
 
  

www.liberohosting.com

LiberoHosting za profesionalce i amatere

 
Top! Top!