coarse
coarse
coarse
coarse

Naslovnica arrow Ratni dani arrow PISMO DRUGA TITA SVOM NAPAĆENOM NARODU HRVATSKE
Nedjelja, 18 Kolovoz 2019
 
 
PISMO DRUGA TITA SVOM NAPAĆENOM NARODU HRVATSKE PDF Ispis E-mail
Autor: uznik   
Subota, 14 Studeni 2009

Moj zbunjeni narode, 

DOMOLJUB 

Zdravo drugovi i drugarice,

Ovo vam pose vas drug Tito s vjecnog boravista i adrese koja se nikada nece promijeniti:
Marsal Tito, kat br. 117,
PAKAO
Prima zbunjeni narod bivse Tugovine,
Predmet:
Odgovor iz Pakla zbunjenom narodu, 09-09-09

Iako malo u zakasnjenju; razlog Lucifer, inace moj gazda i dobar suradnik mi je donio vase pismo i poruku u zakanjenju. Za uzvat mi je rekao i obecao da ce odmah odnijeti moj odgovor vama.

Moje kosti su u kuci cvijeca. Moja para (ja nemam duse) je u Paklu. Pecem se sa drugovima: Staljinom, Mao ce tungom, Ce Gevarm i drugim, a tek u cosku sam primjetio i Hitlera, kako sjedi i za glavu se drzi. Ima ovdje jako dosta nasih boraca iz redova NOB i NOR, sve partizan do partzana. Kada se svi sastanemo, moji mi partizani vise ne pjevaju: Druze Tito ljubiceice bijela...vec me proklinju, da nas je djavao sve odnio u Pakao.
Jako mi je tesko i u velikim sam mukama. Drug Jakov Blazevic je ovdje s nama. Proklinje me da sam ja kriv sto sam sudio kardinalu A. Srepincu. A moji partizani me napadaju, jer, da su oni na moje naredjenje pobili sve one hrvatske katolicke Biskupe i Svecenike, i preko seststotina (600) tisuca hrvatskih nevinih Hrvata: civila, staraca, zena, djece i vojnika. Svi su sada ljuti na mene, da sam im ja kriv za sudbinu sto se peku u Paklu.

Kada sve sada sracunam ovdje uz ove vruce kotlove, dolazim do zakljucka da su moji partizani bili sto puta gori od svih fasista i nacista. Sto je najgore, one drzavotvorne Hrvate koje smo mi ubijali i zvali Ustase, nisu s nama. To me je ljutilo i pitao sam mojeg gazdu Lucifera: da sta je s Ustasam. On mi je rekao da se nalaze s njihovim kardinalom Stepincem. S njima je i moj Zagorac Tudjman. On nije slijedio moj put. Tri puta sam ga zatvarao u nadi da cu ga preodgojiti. On i Andrija Hebrang su me izdali, jer su bili zadojeni idejom drzavotvornih Hrvata.

Sve ono sto sam ih ucio i zasto su se sa menom borili su bacili pod noge i prihvatili PORUKU IZMIRENJA generala Drinjanina. Zato se nije niti cuditi da su ga ustaska djeca u emigraciji kao i u domovini prihvatila i zajednicki stvorili Hrvatsku Drzavu, za koju sam je rekao: da ce prije Sava rijeka teci uzbrdo nego Hrvati dobiti svoju Drzavu Hrvatsku.

Jesam bio bedak. Samo sam mislio na sebe. Ustase su se borile za svoj hrvatski narod i za svoju Hrvatsku Drzavu. Ovdje u Paklu imam dovoljno vremena da stavim stvari onako kako treba, i dosao sam do spoznaje da Ustase nisu bili fasisti niti nacisti, niti su osvajali tudje zemlje. Bili su odani samo Bogu i Hrvatskoj. Hrvatski pravoslavci poput Petra Preradovica, Nikola Tesla i majka Ante Starcevica itd., kroz povijest su bili Hrvati pravoslavne vjeroispovijesti. Kuhen Herdevary, Svetozar Pribicevic i kralj Aleksandar kao i srpska pravoslavna crkva, su uvelike pomogli hrvatske pravoslavece uvjeriti da su oni Srbi a ne Hrvate. Tada su mnogi hrvatski pravoslavci postali guja u njedrima u Hrvatskoj, te poceli spijunirati i raditi protiv svojih sunarodnjaka katolika Hrvata.

Poslije ubojstva Stjepana Radica i drugova u Beogradu 1928 god. i kralja Karadjordjevica diktature od 6 sijecnja 1929., hrvatski drzavotvorni revolucionarci na celu s dr. Antom Pavelicem osnivaju Ustaski Pokret, sto uistinu znaci, prevedeno na danasnji jezik: Ustani i za Dom Spreman budi.

Ja, Tito, slagao sam se u pocetku a Ustaskim Pokretom protiv diktature Karadjordjevica. Ja kao internacionalni komunista sustavno sam spiunirao sve svoje drugovi i nikome nisam dozvolio da dodje na moje mjesto, VLAST.
Moj gazda Lucifer mi donosi vijesti da os svih bivsih jugoslavenskih repubilka, da su mi u Hrvatskoj jos uvijek najvjerniji.Ima jos mojih vjernih udbasa u Hrvatskoj i stite sve one koji su se okaljali o zlocine i cinili zlocin. To nam danas najbolje svjedoce masovne grobnice poubijanih Hrvata, a vi zlocinici nikako da se pokajete i da priznate zlocin, kao sto je onaj Srbin u Srbiji priznao i pokajao se.

Eto, dragi moj zbunjeni narode, drago mi je da me niste zaboravili i da me se jos uvijek sjecate. Ima ovdje dovoljon mjesta za sve one koji se nisu ispovjedili i pokajali.

Vas drug Tito!

Domoljub 

Otporas 


Htio sam se osvrnuti na likicin clanak. Procitavsi vas komentar dosao sam do zakljucka da ste skoro rekli sve ono sto sam i ja htio reci. Ja bih samo nadodao to da se svi ljubitelji Tita, jegove Jugoslavije i komunizma, zapitaju kako su se oni kroz svoj zivot izjasnjavali: Kao Hrvati, kao katolici, kao krscani i da li su uopce spomonjali javno propadnost svoje vjere. Kada bi se moglo ovdje staviti sve ono sto su hrvatski politicki emigranti, pa i oni socijalni ili folklorni Hrvati pisali i kako su se svi izjasnjavali Hrvatima, ne stideci se spomenuti kojoj vjeri pripadaju, tek tada bi se mogla vidjeti velika razlika izmedju Titovaca i Pavelicevaca. Hvala vam na lijepu odgovoru!

 

Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Zadnja Promjena ( Subota, 14 Studeni 2009 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Tražilica
Tko je Online
Gostiju online: 16
cestitka2014.jpg
  paveli_knjiga_mala.jpgapartmentsmurter3.jpg
 
  

www.liberohosting.com

LiberoHosting za profesionalce i amatere

 
Top! Top!