coarse
coarse
coarse
coarse

Naslovnica arrow Politika arrow MI HRVATI UOPĆE NEMAMO RAZLOGA DA SLAVIMO -5.kolovoza
Utorak, 20 Kolovoz 2019
 
 
MI HRVATI UOPĆE NEMAMO RAZLOGA DA SLAVIMO -5.kolovoza PDF Ispis E-mail
Autor: uznik   
Četvrtak, 06 Kolovoz 2009

 
 

MI HRVATI UOPĆE NEMAMO RAZLOGA DA SLAVIMO

5. KOLOVOZ 1995. – 5. KOLOVOZ 2009. GODINE

 

Ako ćemo baš iskreno, vojska Stjepana Mesića je razarala hrvatske gradove. Mesić je sjedio u Beogradu kao Vrhovni komandant JNA i Predsjednik SFR-Jugoslavije. A labaratorij gnjusnih zločina upravo je dolazio od tamo. Uspon Mesića i pojedinih lidera i „liderčića“ u poslijeratnim vremenima (tobože) demokracije desio se je kada je „Domovinski rat“ od Hrvata, preko noći proglašen „zločinačkom tvorevinom“. Gotovo svi hrvatski generali i vojskovođe su pozatvarani ili su umirovljeni. Oni časnici koji su ostali u „navodno“ hrvatskoj vojsci su postali sluge. To može da asocira na poglavnika mafije, a ne šefa države Hrvatske, koji jedino može da bude zahvalan „Hrvatima ishlapljelog mozga“, što je uzlet u orbitu „postpolitbirovskog uspona“, te otkrio je, da u novom lideru krije se nezasitna ambicija, koja je buknula i pretvorila se (poslije) „Dinastije partije“ u „kralja hrvata.“

 

Današnja je Hrvatska krajnje uništena. Ovdje nije potrebno sad ponavljati „crne statistike“, koje mi svi dobro znamo. Sad kada ovaj tekst pišem pada mi na pamet grad Lipik, kojega sam vidio – kako je ostao razrušen od napada Jugoslavenske armije. Ta vojska je koristila svu borbenu tehniku u razaranju naših gradova: Dubrovnika, Vukovara, Osijeka, Pakraca, Bjelovara, itd. Bila je to neka vrsta „Mesićevog krunisanja“, novog vladara Hrvatske. Svu ratnu štetu prouzročenu Hrvatima nitko nikada nije platio. Još i danas nakon 18 godina, neki gradovi i kuće i objekti stoje neobnovljeni. Barbarski čin je dokaz, čija je to ruka učinila. Mesićevi saučesnici, kao naprimjer general Veljko Kadijević, živi u Rusiji, nitko ga i ne pita za „ratne zločine“, niti je on za što odgovoran.

 

Krajnje je falsificirana istina o Hrvatima i Hrvatskoj. Kao i sam diktator postao je uvažena ličnost i njegovi saučesnici bili su kao i on svjesni značenja ove „kingresne premijere“, pa i do poslijednjih  isplaniranih detalja, montiranih sve općih zbivanja, s kojim su uvjerili Hrvate – da imaju Hrvatsku. Još i danas protiv Hrvata i Hrvatske se provode montirani procesi i „specijalni rat“, s kojime se guramo u krajnju propast. Cijeli svijet to vidi i šuti?! Mi nikada se u biti nismo riješili „bivših komunista“, kadrovske elite, koja nam i sad krajnje drsko i uništiteljski gospodari. Bivši komunistički špijuni, tj. UDB-a, odnosno Titovi emisari, su se brzo razmjestili po cijeloj Hrvatskoj. Oni su postali poželjni ljudi u politici i gospodarstvu.

 

Uz medijsku pompu, oni su postali i glavni nosioci znanja, kao  i „tajkuni“, ustoličeni, u prvim redovima države i Crkve... Partijska „crvena predstava“ ne treba da strahuje, odnosno taj „politbirovski agitrop“, jer „hrvatsko krdo“ dubokim snom drijema. Njihovu moćnu mašineriju tzv. „domovinu“ pokreću „tihi crveni anđeli“ iz sjenke pakla. S dimenzijama „sotonske principijalnosti“, dalekovidnosti, ili bolje rečeno „lijepih“ predhodnih ljeta, svečano obilježenih ljubiljea skoro „dva desetljeća“ od preokreta „kraljevačke Mesićeve armije“, 05. svibnja 1991. pa do 18. prosinca 1991. godine. I na kraju Hrvati ja vam poručujem  – ako vam ova istina ništa ne znači, onda, znajte to je zbogom vi i Hrvatska.

 

04. kolovoz 2009.

 

NEZAVISNI KANDIDAT

Branko Stojković

 

BJELOVAR / CROATIA

http://istinazanarod.blog.hr

http://mesomeso.blog.hr

 

095/814-82-90, 091/797-65-56

Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

HRVATSKI POKRET ŠTIT

 
Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
« Prethodna   Sljedeća »
Tražilica
Tko je Online
Gostiju online: 13
cestitka2014.jpg
  paveli_knjiga_mala.jpgapartmentsmurter3.jpg
 
  

www.liberohosting.com

LiberoHosting za profesionalce i amatere

 
Top! Top!