coarse
coarse
coarse
coarse

Naslovnica arrow Politika arrow TV EMISIJA „OTVORENO“ UMJESTO DA HRVATSKOM NARODU OTVARA OČI – HRT IM OČI ZATVARA
Ponedjeljak, 19 Kolovoz 2019
 
 
TV EMISIJA „OTVORENO“ UMJESTO DA HRVATSKOM NARODU OTVARA OČI – HRT IM OČI ZATVARA PDF Ispis E-mail
Autor: uznik   
Srijeda, 15 Srpanj 2009

TV EMISIJA „OTVORENO“ UMJESTO DA HRVATSKOM NARODU OTVARA OČI – HRT IM OČI ZATVARA

 

 

Nedostojna i nesložna raja

Gotovo svaku večer slušamo i gledamo iste političke likove, kako nam pričaju staro – nove priče. Priče koje su toliko „ižvakane“ tko zna koliko puta. Ali, očito je, da to lažno ponavljanje pali – kod ne prosvijetljene mase. Takav televizijski odnos prema inteligenciji nije (bio) ništa novo, niti izuzetak. Poznato je, da smo mi takva zemlja, zadojena „mnogim lažima“, koje očito pašu onima, koji od laži imaju koristi. Vrhuška je strahovlada, koja koristi medije za svoje političke ciljeve i probitke.

 

Rada i novca nema

U emisije „Otvoreno“ (14. 07. 2009.) tema je bila: „Prazne gradske blagajne“. U emisiju je bio pozvan tko zna već po koji put dr. Ivan Čehok (HSLS), kao gradonačelnik Varaždina, Milan Bandić (SDP), gradonačelnik Zagreba, Željko Turk, gradonačelnik Zaprešića, a dok su se video linkom iz TV Studija Split i Osijek javljali Željko Kerum i Željko Sabo. Oni su se uglavnom žalili „da novca nema dovoljno“, da se realiziraju svi zacrtani projekti. Isto tako i u općinskim blagajnama nema novca, ni za razvoj ni za plaće djelatnika.

 

Teško stanje se i dalje još prikriva

Ivan Čehok bi situaciju tako riješio – da bi on ukinuo županije. A Hrvatsku bi svrstao, tj. raspodijelio na 5 regija. Mnoge bi službenike i funkcionere otpustio, a gradske uprave bi nastavile nastavile raditi taj posao. TU smo gledali i politička prepucavanja. Voditelj emisije „Otvoreno“ Mislav Togonal, cijelo vrijeme se je podsmijavao Kerumu, i podvaljivao političke floskule. Eto, takav smo mi narod, da sve to mlako gledamo i guštamo… A Istina je nešto drugo i stvarnost. Sve je to ruglo i lakrdija. Pitam: Dokle će se naši političari skrivati iza školske diplome i titula? A ne poznavati ni osnovna znanja.

 

Genijalni a u biti su debili

Slove kao obrazovni ljudi, a rade takve greške, da to nije normalno. Mislim - da tko ne pjeva domovini i narodu ne zaslužuje, da nosi ime „kruhobrižnika“, i onog vječnog povlaštenog i podobnog čovjeka na „državnim je jaslama“. Otpora prema despotskoj tiraniji nema, jer oni koji se bune, njima se kaže – da su ludi. Znači, ako ne želiš da te proglase ludim – moraš šutjeti. I slagati se sa svime što govore i rade. Tiranija je ostavila pečat ina ovaj dio ljudskog stvaranja, nitko ne pita – tko je i gdje utrošio sav silni novac. A da se i ne govori o novcu od inozemnih krediti od 42 milijarde eura. Nazdravlje i živjeli!

 

15. srpanj 2009.

 

NEZAVISNI KANDIDAT

Branko Stojković

 

BJELOVAR / CROATIA

 

http://istinazanarod.blog.hr

095/814-82-90, 091/797-65-56

Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

HRVATSKI POKRET ŠTIT

Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
« Prethodna   Sljedeća »
Tražilica
Tko je Online
cestitka2014.jpg
  paveli_knjiga_mala.jpgapartmentsmurter3.jpg
 
  

www.liberohosting.com

LiberoHosting za profesionalce i amatere

 
Top! Top!