coarse
coarse
coarse
coarse

Naslovnica arrow Politika arrow U KOJOJ TO KULTURNOJ ZEMLJI PREDSJEDNIK IMA MANDAT PET GODINA?
Utorak, 20 Kolovoz 2019
 
 
U KOJOJ TO KULTURNOJ ZEMLJI PREDSJEDNIK IMA MANDAT PET GODINA? PDF Ispis E-mail
Autor: uznik   
Ponedjeljak, 13 Srpanj 2009

U KOJOJ TO KULTURNOJ ZEMLJI PREDSJEDNIK IMA MANDAT PET GODINA?

 

Mesićev raj

 

Amerika je do sada imala 44. predsjednika, njihov mandat je trajao četiri godine. Pitam: Što smo mi neka extra zemlja da Stjepanu Mesiću mandat traje pet godina. Tako on uživa dva i pol američka mandata. Jer dva puta po pet godina mandata su deset. U preambuli, koja je i s pravničkog gledišta donesena, operiše se frazama, uz primjetnu dozu hipokrizije njenog tvorca – takve ideje. To nije u redu, da je jedan čovjek uzurpirao toliku vlast. Mi smo se (navodno) riješili Titovog sistema, koji je bio autokrata. Opet imamo slično događanje u vladanju državom. Što je to – nego jedan vid pljačke moći. Uostalom Stjepan Mesić nije ni po čemu zaslužio da bude predsjednik Republike Hrvatske. Dokle ćemo mi podnositi njegovu tiraniju, koja je sve okrutnija i neljudska.

 

O podizanju standarda narodu

 

Hrvatska nacija sve gore prolazi od svih naroda i plaćamo ceh najgorih iskušenja i maltretiranja. Kada se sve to prešućuje – mi nismo nikakva demokracija. I kada se sve prouči i zbroji – koliko je Mesić zaradio novaca u „dva i pol“ predsjednička mandata, a to je na milijune kuna. Dok u rođenoj zemlji vlada nezaposlenost i socijalna bijeda i neimaština, nijedna osoba tako dobro ne živi kao Mesić i njegov klan. Mesić je zaljubljen u Hrvatsku, otkad ju je teško devastirao 1991. godine, kao Vrhovni komandant JNA. On je zaljubljen u „lijepu našu“, jer mu „pčelice Hrvati“ donose u košnicu med. Mesić je i po krvi  Hrvat, iako sva njegova djela svjedoče – da je on teško protiv Hrvatske radio – i da još uvijek radi. Vide li Hrvati Mesićevu Hrvatsku? Kćeri visokog funkcionera, njegova supruga i sva obitelj lijepo su zbrinuti, za to se je pobrinuo tata Mesić, zadnjih ovih deset godina, da imaju sigurnu egzistenciju.

 

Griješni Mesić je zakon u Hrvatskoj

 

Hrvati su počeli da se (ne)normalno ponašaju prema istini. Hrvati su počeli da se opasno zatvaraju u sebe  - a to je znak da u ovoj zemlji puno toga ne (ne)štima. Siromašni život u bogatoj zemlji poprimio je sve veće uništenje i moru. Nezamislivo je, da u jednoj prirodno bogatoj zemlji politika je dovela narod do ivice ponora, beznađa, pa i do potpunog uništenja. Da, ovdje je čovjek lišen svih ljudskih prava i sloboda. Sramotno je, kako se političari seljakaju sa jednog mjesta na drugo, mijenjajući funkcije, automobile, tajnice, i sve druge povlastice,.., i to sve o trošku hrvatskog naroda. Najbolji je primjer ovih dana, kako je jedna (bivša) novinarka iz Lipika, čak dogurala do premijerke vlade RH, samo zato, što se je ta Jadranka Kosor, na vrijeme učlanila u stranku HDZ-e.

 

Pod klauzulom dekreta

 

U Dubrovniku je 10. srpanj, održan „Croatia sammit 2009.“, na kojemu su bili i zastupnici Europske unije i drugi predstavnici. Istog dana, poslijepodne „nova premijerka“ izjavila je za medije – da je ojačana – sa onim što je vidjela i čula... Normalno je, da je ona ojačana, jer dočepala se je druge funkcije u državi. Pitam: Je li Hrvatska Ojačana? To će se vidjeti uskoro -  za listopad 2009., je proročki najavljeno totalno raspadanje Hrvatske države. Zbog toga je i pobjegao dr. Ivo Sanader, sa funkcije premijera i prepustio to mjesto svojoj stranačkoj kolegici Jadranko Kosor. Činjenica je, da se je i Sanader materijalno okoristio od Hrvatske, odnosno, zabio joj nož u leđa.. Kad Ivo Sanader kaže da je od (pokojnog) oca naslijedio 105.000 eura – on laže. Sanader ima još dva brata – koji bi isto trebali dobiti, tj. naslijediti tu istu cifru – pa stoga treba pitati - odakle Sanaderovom ocu toliki novac?

 

12. srpnja 2009.

 

NEZAVISNI KANDIDAT

Branko Stojković

 

BJELOVAR / CROATIA

 

http://istinazanarod.blog.hr

095/814-82-90, 091/797-65-56

Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

HRVATSKI POKRET ŠTIT

 

Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
« Prethodna   Sljedeća »
Tražilica
Tko je Online
Gostiju online: 10
cestitka2014.jpg
  paveli_knjiga_mala.jpgapartmentsmurter3.jpg
 
  

www.liberohosting.com

LiberoHosting za profesionalce i amatere

 
Top! Top!