coarse
coarse
coarse
coarse

Naslovnica arrow Politika arrow RAZGOLIĆENI SANADER ILI HRVATSKI NAROD?
Utorak, 20 Kolovoz 2019
 
 
RAZGOLIĆENI SANADER ILI HRVATSKI NAROD? PDF Ispis E-mail
Autor: uznik   
Ponedjeljak, 06 Srpanj 2009

RAZGOLIĆENI SANADER ILI HRVATSKI NAROD?

 

Hrvatima istina (upozorenja) ništa ne znači

Ako se Hrvatima postavi pitanje – koje su to važne tajne – koje oni (ne)znaju i ne vide. To je tajna sublimacije* koja u slikama se svako veče pušta preko TV-e ekrana, ljudima nesposobnim da razumiju i otkriju što se iza toga krije? Samo mjesec dana prije nego što je Jadranka Kosor za rođendan dobila premijerovu stolicu u Vladi RH, od dr. Ive Sanadera, ona je postala i na 13-tom Općem saboru HDZ-a (04.07.2009.) predsjednica te stranke.

 

Idolopoklonstvo i mnogoboštvo

Gotovo svako veče gledali smo Kosorku u dnevnicima HRT-a i vijestima kao neku važnu osobu. Televizijske kamere bile su uprte u nju i pratile su je svaki tren. To znači da se je nju pripremalo za ono što se je nakon toga i desilo. Non-stop 0-24 sata prikazivalo ju se je, kao neku važnu osobu u ovoj Hrvatskoj. Jedna bivša novinarka iz Lipika uspjela se je probiti do najviših funkcija. I to samo zahvaljujući tome što je ušla u HDZ-e. Isto tako je bilo i sa Ivom Sanaderom prije šest godina, prije nego što je postao premijer, mediji su ga uzdizali do neba. Sad mu žele oduzeti tu karizmu. Ja sam o tome onda pisao, ali nitko nije istinu htio razumjeti, tj. slušati. Izbori nisu bili još završili, a Sanader je bio izabran – već su ga vozili u diplomatskim državnim autima.

 

Hrvati su lakovjeran narod

Ovdje u ovoj zemlji narod živi od laži i prijevara. Zaista, za svaki dublji korak Hrvati nisu spremni, za razvitak i napredak... Hrvati nemaju kritike i ne traže dobro. Ja bih sad trebao izvaditi sve članke koje sam pisao o Sanaderu i Kosorki, da podsjetim kako sam o tome upozoravao. Ali očito tada nije nikoga to zanimalo. U tome svemu javnu državnu televiziju HTV-e ja vidim kao glavnog despota i čudovište, s kojom upravljaju karijeristi. Utuvljivati nekome nešto u glavu i to brojno puta ponavljati, je podlo i zločin sugestije i hipnoze. Neka svaki čovjek dobro o ovome razmisli. Jesu li Hrvati glupi „debili“.

 

Znači li to zidanje božanstva?

Ispada li to (tako) da su Hrvati majmuni pred svojim TV-e ekranima? Jadranka Kosor niti je  sposobna biti premijerkom, niti je sposobna da tako važnu funkciju obavlja. Tko to nju gura i zbog čega? Ona o ekonomiji i gospodarstvu nema pojma. A još manje o poznavanju procesa proizvodnje i trgovine. Ni jedan narod ne gleda toliko na svojim TV-e ekranima – političare koji se „cere“ i šepure, kao Hrvati. Pa normalno rade i žive. Nikako mi da se riješimo „kulta ličnosti“, ili bolje rečeno naslijeđa komunizma. Ne zbunjuje li se duh ljudi s negativnim atributima i beskrajnim bezumljima? Hrvatski narod još uvijek je zastranio u bludu i grijehu. Bilo kome to drago  ili ne, to je istina – koja boli.

 

 

 

05. srpanj 2009.

 

NEZAVISNI KANDIDAT

Branko Stojković

 

BJELOVAR / CROATIA

 

http://istinazanarod.blog.hr

095/814-82-90, 091/797-65-56

Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

HRVATSKI POKRET ŠTIT

 

Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
« Prethodna   Sljedeća »
Tražilica
Tko je Online
Gostiju online: 12
cestitka2014.jpg
  paveli_knjiga_mala.jpgapartmentsmurter3.jpg
 
  

www.liberohosting.com

LiberoHosting za profesionalce i amatere

 
Top! Top!