coarse
coarse
coarse
coarse

Naslovnica arrow Politika arrow Tko su to hrvatski izdajnici?
Utorak, 20 Kolovoz 2019
 
 
Tko su to hrvatski izdajnici? PDF Ispis E-mail
Autor: uznik   
Nedjelja, 31 Svibanj 2009
 
 
(Tekst preuzet sa portala Dragovoljac.com)
dk., omiš   
Subota, 30 Svibanj 2009

Tko su to hrvatski izdajnici?
-tko to za 'gotovinu'(cash) pro(-e)daje Gotovinu?

trostruki-izdajnik.jpg


Nije nimalo slučajno da je 'jutarnje' novinsko piskaralo-Gordan Malić otkrio (još uz to i na vlastitu ruku 'doradio') sadržaj tajnih dokumenata hrvatske Vlade upravo u trenutku kad je braniteljski tim naših generala u Haagu počeo iznositi svoju obranu!

A nije to ni prvi put da protuhrvatski medijski plaćenici, zvani kolumnisti, za 'gotovinu'-cash otpočnu svoj sramni atak na hrvatskog generala i legendu našeg Domovinskog rata, Antu Gotovinu.

Prisjetimo se samo svojedobnog napisa onog argentinskog 'raspopa' Carlosa Pilsla o Gotovini kao pljačkašu pariških draguljarnica, dileru droge, otmičaru ljudi, kriminalcu kojeg progoni i francusko pravosuđe (sve je to promptno i argumentima opovrgnuto!), ili, onog 'jutarnjeg gurua', Davora Butkovića-Bule i njegovog napisa u istom medijskom 'smeću'-naslova 'Kraj mita' o Gotovini (25.kolovoz 2007.g.)…

A sad je došao red na kolumnistu-plaćenika Gordana Malića koji čak i krivotvori napisano izviješće hrvatske Vlade ne bi li što više oblatio hrvatskog generala na sudu.

Tko je 'makro takvih medijskih kurvi' nije teško zaključiti ako se prisjetimo tko je to Antu Gotovinu i druge hrvatske generale-branitelje ekspresno umirovio još 30. rujna 2000.-te, kada je u Hrvatskoj inaugurirana, eto, vladavina prava i otpočela nebulozna Mesići-jada:

U 'prisilnu mirovinu' upućeni su admiral Davorin Domazet Lošo,

general bojnik Mirko Norac,

general pukovnik Krešimir Ćosić,

general pukovnik Ante Gotovina,

general bojnik Damir Krstičević,

general bojnik Ivan Kapular,

general bojnik Milenko Filipović i to odlukom Vrhovnog zapovjednika, Predsjednika države koja se temelji na Ustavu, te Zakonu o službi u Oružanim snagama ('Slobodanka', 30.rujna 2000.g.).

Na jučerašnjoj izvanrednoj sjednici Vlade ministar Šimonović tvrdi da u tom, tajnom izvješću, koje je na 527 stranica 29. travnja ove godine poslano Haškom sudu, uopće i ne stoji citat koji su 'neovisni' mediji naveli (Gordan Malić u 'Jutarnjem listu') kao dio izvješća, a po kojem je general Gotovina-2000. i 2001. u vrijeme kad je bio glavni inspektor HV-a-otuđio (i spalio?) dio dokumentacije.

Međutim, nitko na toj sjednici nije postavio pitanje kako je to, inače strogo povjerljivo izvješće Vlade-upućeno haaškom Tribunalu-procurilo u javnost pa dospjelo u ruke upravo jednom opskurnom novinaru 'Jutarnjeg lista'.

I hoće li taj novinar ikome odgovarati za iznošenje neistina, zlonamjernih laži, baš u trenutku kada se braniteljski tim odvjetnika trudi obraniti čast hrvatskih generala….i skinuti anatemu zločinačkog poduhvata s Domovinskog rata.

A ne zaboravimo da se upravo najviši državni dužnosnici na čelu s Mesićem svake godine, petog kolovoza, ispod kninske tvrđe licemjerno kunu u čistoću blistave vojno-redarstvene operacije-OLUJE izvedene pod zapovjedništvom danas zatočenog generala Ante Gotovine!

Jednako tako obrana generala Gotovine odbacila je lažne navode novinara 'Jutarnjeg lista' objavljene pod naslovom «Topničke dnevnike uzeo Gotovina, a dio spaljen» poručivši da takvih tvrdnji u izvješću Ministarstva pravosuđa RH upućenom Haškom sudu nema;

dakle, radi se o izdajničkoj i protuhrvatskoj izmišljotini medijske mafije uperenoj protiv suvereniteta ove države!

Odvjetnik Luka Mišetić tvrdi:

«U to smo sigurni budući da kopiju spomenutog izvješća pored Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju i Tužiteljstva ima i obrana generala Gotovine, i to već tri tjedna», i dodaje da 'Jutarnji' mora ili «objaviti fantomsku stranicu izvješća» ili se žurno «ispričati generalu Gotovini.»

Nažalost, potpuno je jasno da 'jutarnje medijsko smeće' to neće napraviti, jer za našeg Poglavara to je prava istina, naime:

Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić izjavio je kako treba utvrditi tko je bio odgovoran za topničke dnevnike te da oni koji su ih otuđili za to trebaju i odgovarati.

Mesić je također rekao da «ne zna kakav će krajnji stav» o suradnji Hrvatske s Haškim sudom zauzeti glavni haški tužitelj Serge Brammertz, s kojim je u početku tjedna razgovarao na Titovim Brijunima.

Brammertz treba sljedeći mjesec predati Vijeću sigurnosti UN-a izvješće o suradnji Hrvatske s Haškim sudom.

S popriličnom dozom cinizma hrvatski je predsjednik upozorio da «pitanje topničkih dnevnika pokazuje da Hrvatska do 2000. nije bila pravna država.

Ne može se dogoditi da netko (aludirajući na mrskog mu generala Gotovinu, nap.a.) uzme državnu imovinu (?), a ti su dokumenti državna imovina, a da za to ne odgovara», rekao je bistroumni Mesić.

Ponovio je da hrvatska država danas treba utvrditi tko su osobe koje su bile odgovorne za te dokumente te da one trebaju odgovarati.

Uistinu bijedna i sramotna izjava jednog rigidnog licemjera, jer, ako je Gotovina bio glavni inspektor HV-a tijekom 2000./2001.g., u to isto vrijeme je i Mesić bio predsjednikom ove (jadne i izdane, nap.a.) države, dakle, i Vrhovnim zapovjednikom HV-a, pa prema tome i po zapovjednom lancu itekako odgovoran i za famozne topničke zapise.

A što se tiče odgovornosti za raspolaganje 'državnom imovinom', pa, nije li upravo sam Stipe Mesić bio glavni diler stotina transkripata označenih čak i državnom tajnom koje je 'šakom i kapom' dostavljao Haagu i to mimo odredbi hrvatskog Ustava i mimo Ureda zaduženog za odnose s Tribunalom….uime koje to i čije pravne države!?

Uostalom, čemu se i čuditi, pa, nije li upravo Stipe Mesić bio taj koji je 1994.g. zajedno s Josipom Manolićem pokušao izvesti 'državni udar' u Hrvatskom državnom saboru, nije li Stipe Mesić bio taj koji je 1997.g. lažno svjedočio u Haagu protiv generala Tihomira Blaškića, ali ne samo protiv njega nego i protiv 'svoje' hrvatske države, nije li upravo on najviše štete nanio Domovinskom ratu upravo tim svojim, neviđenim dilanjem transkripata u Haag?

Nije li to sramotna izdaja hrvatskog naroda za koju će i on, kad-tad morati i odgovarati!?

 

dk., omiš

 


Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Zadnja Promjena ( Nedjelja, 31 Svibanj 2009 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Tražilica
Tko je Online
Gostiju online: 11
cestitka2014.jpg
  paveli_knjiga_mala.jpgapartmentsmurter3.jpg
 
  

www.liberohosting.com

LiberoHosting za profesionalce i amatere

 
Top! Top!