coarse
coarse
coarse
coarse

Naslovnica arrow Ratni dani arrow Proleteri svih zemalja, ujedinite se! UDRUGA ANTIFAŠISTA ZAGREBA RAZBIJA - UBIJA
Nedjelja, 18 Kolovoz 2019
 
 
Proleteri svih zemalja, ujedinite se! UDRUGA ANTIFAŠISTA ZAGREBA RAZBIJA - UBIJA PDF Ispis E-mail
Autor: uznik   
Četvrtak, 09 Travanj 2009

(Tekst preuzet sa portala Dragovoljjac. com)

Srijeda, 08 Travanj 2009

 DAN EUROPE

ANTIFAŠIZAM JE NAŠA BUDUĆNOST

Proleteri svih zemalja, ujedinite se!

UDRUGA ANTIFAŠISTA ZAGREBA RAZBIJA - UBIJA

" U " - USTAŠKI FAŠIZAM USRED ZAGREBA

 antifasisti.gif


Ti antifašisti pišu ovako:

Smrt fašizmu - sloboda narodu!

Smrt kojem fašizmu?

Onom od prije 66. godina, ili nekom današnjem fašizmu?

Tko su i gdje su ti fašisti danas?

Zar to nije nečuveno LAGANJE i uznemiravanje građana Zagreba i Hrvatske.

Nije li to laž istog i većeg ranga od laže da je antifašizam Dan Europe?

Ako se nastavi i dalje s ovakvim laganjem, možemo se nadati da će Hrvatski vojnici u NATO postrojbama ubrzo postati imperijalistička kapitalistička buržoaska vojska, jer antifašisti svih crvenih boja, od roza do tamnocrvene - kao krv, kažu:

NATO je imperijalistička vojska bogatih, koji za profit, naftu, vodu i ostala bogatstva ubijaju sirotinju diljem svijeta. - kaže Hrvatska Čista stranka prava

NATO- pakt – je vojna alijansa zapadnog imperijalizma i hegemonije predvođenih SAD-om., kaže Hrvatski antiglobalistički pokret.

Hrvatska je svrstana u imperijalistički i militaristički savez - piše u Zadraskom listu.

A mladi antifašisti Zagreba koji se svim sredstvima bore protiv fašizma kažu:

" Ne želimo da se Hrvatska kao pijun priključi anglo-američkom korporativnom imperijalizmu.

Članice su NATO-a, više- manje, potpora SAD-ovoj politici svjetskog siledžije u kojoj SAD ne biraju sredstva, kršeći međunarodno pravo invazijama na druge zemlje u kojima imaju vlastite interese (Irak) i ubijajući milijune ljudi (više od milijun poginulih Iračana od početka okupacije), podupirući teroriste i diktatore širom svijeta ….."

Budući je Hrvatska postala članica NATO saveza, ona je postala imperijalistička , postala je sileđija….. postala je FAŠISTIČKA, i zato su potrebni mladi i stari antifašisti Hrvatske koji će sada, ako nisu 60. godina do sada obraniti Hrvatsku od imperijalističke NATO okupacije, bez JNA.

I što reći na to?

 Osim slijedeće:

U TV emisiji " Otvoreno " povodom komunističkih i antifašističkih zločina u rudniku " Barabara ", i drugim stratištima, poznati hrvatski komunist i antifašist laže Hrvatskom narodu da je Europa uzela za svoj dan, dan pobjede nad atifašizmom.

Na tu laž je reagirao g. Čičak, rekavši, da to nije istina, jer da je Dan Europe 9. svibnja utemeljen kao dan formiranja Europske zajednice za ugljen i čelik.

Evo kako glasi izvorni tekst o tome.

" Dan Europe obilježava se 9. svibnja svake godine.

Naime, 9. svibnja 1950 Robert Schuman, tadašnji ministar vanjskih poslova Francuske predstavio je svoj prijedlog formiranja Europske zajednice za ugljen i čelik .

Ovaj prijedlog, poznatiji kao "Schumanova deklaracija", smatra se početkom formiranja onoga što je danas poznato kao Europska unija. .

Danas se deveti svibnja, uz himnu i zastavu , uzima kao europski simbol.

Vijeće Europske unije u Milanu 1985. . godine donijelo je odluku kojom se 9. svibnja svake godine obilježava kao "Dan Europe".

Izvor: hr.wikipedia.org/

Zašto antifašisti - komunisti i dalje lažu hrvatskom narodu da je Dan Europe utemeljen kao dan antifašizma, kada to jednostavno nije istina.

Nije istina ni da se Europa utemeljuje na antifašizmu, kada je cijelo vrijeme 2. Svjetskog rata Europa bila Hitlerova nacistička Europa, a ne fašistička.

Može se eventualno utemeljivati na antinacizmu, a nikako na antifašizmu, koji je i tako poražen rujna 1943. godina kao fašizam Italije.

Nekome je izgleda i dalje potreban antifašizam Europe da bi se i dalje stigmatiziralo Hrvate kao " krvoločne " ustaše - fašiste, kako je to lažno trajalo od 1941. godine do 1990. godine, kada Hrvati ponovno svi postaju ustaše - fašisti.

Toga bi se trebali prisjetiti svi dragovoljci i branitelji Hrvatske države u Domovinskom ratu, kada je Tuđman bio novi ustaški poglavnik, a hrvatska vojska ustaška vojska!

Zato nekima treba antifašizam, da bi čak s tom laži i dalje prikrivali LAŽ rudnika " Barbara " , koja je 60 godina bila hermetiziran armirano betonskim zidom oko 5 metara debljine i od oko 100 metara glinenog zida.

Da bi se otkopala ta strogu čuvana antifašistička - komunistička laž radnicima je trebalo punih sedam mjeseci.

Koliko će još trebati vremena da se " otkopa " i laž antifašizma u političkoj lijevoj ideološkoj retorici današnje Hrvatske?

 

Autor: Geza

 

Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
« Prethodna   Sljedeća »
Tražilica
Tko je Online
Gostiju online: 10
cestitka2014.jpg
  paveli_knjiga_mala.jpgapartmentsmurter3.jpg
 
  

www.liberohosting.com

LiberoHosting za profesionalce i amatere

 
Top! Top!