coarse
coarse
coarse
coarse

Naslovnica arrow Novosti arrow UDB-a, PETOKOLONAŠI, KOMUNISTI IZRODI I RATNI PROFITERI
Srijeda, 24 Srpanj 2019
 
 
UDB-a, PETOKOLONAŠI, KOMUNISTI IZRODI I RATNI PROFITERI PDF Ispis E-mail
Autor: uznik   
Srijeda, 29 Listopad 2008

HRAVATI PROBUDITE SE !

UDB-a, PETOKOLONAŠI, KOMUNISTI IZRODI I RATNI PROFITERIU boj, hrvatski narode - zove te Domovina Hrvatska. Ujedinimo domovinske Hrvate i Hrvate u iseljeništvu, da sa uspjehom provedemo konačnu borbu za oslobođenje. Ne dozvolite da itko dira u čast i dostojanstvo Hrvata. Dignimo se svi na odlučnu borbu protiv komunista. Godinama smo bili od njih ugnjetavani. Hrvatsku vode iste sluge imperijalizma i stranih plačenika. Narodu je stavljen jaram. Ovo je borba za slobodu i nezavisnost. Ne dozvolimo da Hrvatsku unište i rasprodaju do kraja. U današnjoj Hrvatskoj bivši komunisti i neokomunisti opet su zauzeli sva glavna mjesta, sakrivši se iza hrvatske simbolike - rade opet što hoće: kradu vas, ponižavaju, tlače... A vi ste žrtve prijevare i laži.

Zato, potrebno je stvoriti pojačanu propagandu i agitaciju, a mladim ljudima treba svjesno objasniti događaje i stvoriti od njih svjesne ljude. Godinama su nas zatupljivali medijski, s obzirom da su oni u njihovim rukama. Isto tako oni su podredili kulturu i prosvjetu prema sebi. Cilj im je da  i dalje lažu, dok je sve više siromašnih i nezaposlenih Hrvata. Učitit ćemo veliki korak u naprijetku ako im se što žešće suprostavimo. Međutim, drugovi trebaju odgovarati za svoja nedjela. za pokolje i ubojstva... Da svi su oni  bili krvnici s Titom na čelu. Čitava dosadašnja njihova teorija i praksa pokazala je da je bila lažna.

Očistimo Hrvatsku od izroda i parazita komunista i jugoslavena. Mi, Hrvati i domoljubi, borci za Nezavisnu Državu Hrvatsku, maknimo lažne vođe i vlastodršce... Ljubav prema domovini i slobodi nadahnjuje nas za najveće napore da uspjemo spasiti Hrvatsku i njen narod - sve njene državljane. Uvjereni smo da ćemo pobijediti, jer s nama je Bog i istina. Te ugledajmo se na mnoge junačke primjere i na naše Ustaše i Domobrane. Samo junački narod može živjeti časno i dostojanstveno. A partizani nikada to nisu bili. Jer oni su od Engleske i Britanije uljezi. Sad bivši komitetlije kroje opet pravdu i provode politiku. Što od njih možemo očekivati, nago da nas mlave i gaze... Bivši UDB-aši i oficiri JNA kroje nam budućnost.

Isti taj šljam s drugim licem, raskomadao je našu zemlju, te oni vas tobože vode u Europu. Ali kolonijalnu i robsku. Postajemo povezana njihova regija, prodana za novac i kredite, odnosno za oprost njihovih grijeha. Ali mi smo im još prepreka, jer ne želimo dozvoliti da ponovo budemo tuđe sluge, roblje i najamnici... Spremni smo na bitku i nepobijedivost, na odnosu, na stare olinjale pse i vukove komuniste.

 Golim smo rukama otimali puške u Domovinskom ratu, a sad smo opet ponovo doživjeli da sluge smo istih. Rat nam je ponovo nametnut i mi ćemo se  boriti do konačnog oslobođenja. Taj zavjet ćemo ispuniti, to nam je zadaća i garancija naše čelične pesnice. Mi ćemo pobijediti naša pobjeda mora biti što skorija. Za Hrvatsku i za mlada pokoljenja Lijepe Naše.
Za dom speremni!

U Bjelovaru, 28.10.2008.

NEZAVISNI KANDIDAT
Branko Stojković - ŠTIT
Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Zadnja Promjena ( Srijeda, 29 Listopad 2008 )
 
« Prethodna   Sljedeća »
Tražilica
Tko je Online
Gostiju online: 9
Korisnika online: 1
  • KelleeHart
cestitka2014.jpg
  paveli_knjiga_mala.jpgapartmentsmurter3.jpg
 
  

www.liberohosting.com

LiberoHosting za profesionalce i amatere

 
Top! Top!