coarse
coarse
coarse
coarse

Naslovnica arrow Novosti arrow Tko je sazrio 'za Vrapče'?
Srijeda, 24 Srpanj 2019
 
 
Tko je sazrio 'za Vrapče'? PDF Ispis E-mail
Autor: uznik   
Utorak, 28 Listopad 2008

Tko je sazrio 'za Vrapče'? PDF Ispis E-mail
(Tekst preuzet sa portala Dragovoljac.com)

kamićak
  
Ponedjeljak, 27 Listopad 2008

Tko je sazrio 'za Vrapče'?

pocelo-je.jpgSpor između predsjednika Mesića i odvjetnika Jurašinovića izbio je nakon što je taj odvjetnik u Francuskoj podnio kaznenu prijavu u ime Marina Tomulića protiv (plaćenog egzekutora!?) Marka Nikolića zbog pokušaja ubojstva, a u kojoj je naveo da je Mesić 'svojevrstan politički patron ubojstva kojeg je naručio Hrvoje Petrač', inače veliki prijatelj pokojnog Ive Pukanića.

«Vi znate, tu na Mirogoju ima poseban jedan sektor gdje su sahranjeni svi ovi koje sam ja organizirao da ih se ubije.

I onda je sasvim logično da ja organiziram ubojstvo», rekao je Mesić samo njemu svojstvenom, bizarnom ironijom notornog cirkusanta.

Najavio je pritom da će ubuduće kad posumnja u nečije zdravlje poput onog 'bolesnog Jurašinovića', pa i mentalno, a kako novinari ne bi dolazili u zabludu, reći da ga treba ( dakle Jurašinovića! ) poslati urologu na pregled prostate umjesto u Vrapče.

Ispijajući s građanima svoju virtualnu kavu, predsjednik reče:

«To je malo čudno, a malo je čudno da netko misli da ja nekoga vrijeđam.

Ja tog gospodina, odvjetnika iz Francuske, niti sam imao namjere vrijeđati (Mesić ga je valjda samo slučajno uvrijedio-opatrnuo, op.a.!) niti sam ga ikad vidio.

Po kojoj logici bih ja išao njega vrijeđati, zašto, iz čistog mira?»

Dakle, to što je Mesić preporučio Jurašinoviću da posjeti Vrapče kako bi sanirao svoje psihičko stanje spada tek u kategoriju Mesićevih standardnih viceva koje slušamo već osam godina.

Međutim, pametni sudac Nikola Raguž shvatio je odmah da se radi o namjernom i prostačkom vrijeđanju odvjetnika Jurašinovića pa nije ovog lucidnog vic-mahera čak ni preslušao, nego je odmah donio ad-hoc presudu bez da je Mesić ijednu riječ prozborio: tri tisuće kuna uime sudskih pristojbi i 70.000 kunića za nezbrinutu djecu u 'Milkinoj kući' u Nazorovoj.

Eto, sve je to sudac Raguž uradio zbog Mesićeva 'dobronamjernog vica' a Mesić i nakon ove edukativne presude očito ne shvaća što je učinio pa i dalje nastavlja u istom stilu te će drugi put takve 'luđake' Jurašinovićeva mentalno narušenog zdravlja preporučiti urologu; iz uvrede u uvredu.

Ali, netko je ipak u Vrapču i završio!

Bila je to Mirjana žena pokojnog Ive Pukanića kojeg je čak i 'Zdenko Dudin' HND izbacio iz svojih redova jer ju je upravo on s lisičinama na rukama strpao u ludnicu.

Ostaje jedino pitanje dali je pokojnik to napravio u prethodnom dogovoru sa svojim velikim prijateljem i patronom Nacionala, predsjednikom ove jadne države!?

Nju je iz ludnice izvukao predsjednik HHO-a Ivo Banac i smjestio je na nepoznato mjesto kako bi je zaštitio od mogućih pogibelji njenog 'kontroverznog supruga' a zatočena je već više od šest mjeseci.

Ali pravi triler tek slijedi:

Posljednja Mesićeva izjava glede slučaja brutalnog ubojstva njegova prijatelja Ive Pukanića i povezanosti njegove žene Mirjane Pukanić sa atentatom, nešto je što nijedan predsjednik države ne bi smio ni pomisliti a kamoli izreći, osim njega. «

I ona (Mirjana) može dati neke podatke mom odanom promotoru Tomislavu Karamarku ili pouzdanom, bivšem yu-milicioneru Vladimiru Faberu, koji mogu dovesti do izvršitelja ili naručitelja» - kazao je istražitelj Mesić u subotu nakon što je popio kavu s građanima; i njegova vjerna Milka zna puno 'lipih stvari' o svom Stipi!?

Nije li to sugestija ionako izluđenoj hrvatskoj javnosti da 'luda' Mirjana Pukanić ima veze s ubojstvom supruga, suvlasnika NCL Media Grupe i dugogodišnjeg ljubavnika glavne mu urednice Nacionala Sine Carli (datira još od 1996.g.), nije li time predsjednik sebi još jednom dopustio da utječe i na politički neovisnu policiju?

 pukijeva-koka.jpg


Dodamo li k' tomu još i to da je dan prije suprugova ubojstva Mirjana Pukanić navodno mobitelom nazvala predsjednika Mesića i zamolila ga da nazove svog prijatelja Ivu te da ga u njeno ime zamoli da joj pošalje nešto novca barem za cigarete, cijela ta priča poprima karakter prave tragikomedije.

Mesić je navodno i to napravio, ali mu se Ivo Pukanić u tom telefonskom razgovoru, i opet navodno, požalio kako ima saznanja da ga netko hoće ubiti; dakle, iako je tu alarmantnu poruku dobio, brižni Predsjednik ni prstom nije maknuo kako bi zaštitio svog velikog prijatelja, sramota!

I što slijedi dalje?

Pa, vjerojatno se više nitko u ovoj zemlji ne bi čudio da već sutra Predsjednik osumnjiči i samog predsjednika HHO-a, prof. Ivu Banca kao izvršitelja ubojstva, kojemu je njegova štićenica-'luda Mirjana' naredila da likvidira svog vjerolomnog supruga iz osvete jer joj nije uslišao molbu i preko Predsjednika RH poslao malo novca za kupnju cigareta.

Ili je, po Mesiću, možda u pitanju zločin iz strasti-zbog ljubomore koja traje već 12 godina!?

Uistinu netko je u ovoj zemlji sazrio, ali ne za urologa nego za psihijatrijsko vještačenje u Vrapču, i to pod hitno!

 

kamićak

Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
« Prethodna   Sljedeća »
Tražilica
Tko je Online
Gostiju online: 9
Korisnika online: 1
  • KelleeHart
cestitka2014.jpg
  paveli_knjiga_mala.jpgapartmentsmurter3.jpg
 
  

www.liberohosting.com

LiberoHosting za profesionalce i amatere

 
Top! Top!