coarse
coarse
coarse
coarse

Naslovnica arrow Politika arrow ISTINA POBJEDJUJE - DA, ALI SAMO ONDA KADA LAŽ DOBIJE SVIJEDOKA
Utorak, 20 Kolovoz 2019
 
 
ISTINA POBJEDJUJE - DA, ALI SAMO ONDA KADA LAŽ DOBIJE SVIJEDOKA PDF Ispis E-mail
Autor: uznik   
Utorak, 09 Rujan 2008
  PDF Ispis E-mail

(Tekst preuzet sa portala Dragovoljac)

munjeni
  
Utorak, 09 Rujan 2008

ISTINA POBJEDJUJE

cuvaj-hrvatsku.jpgPoštovano hrvatsko slušateljstvo. Ubrzo nam dolaze predsjednički izbori u ljepoj našoj domovini Hrvatskoj.

Što ti izbori znače za naču sadašnjost i budućnost, posebno vandomovinske Hrvatske, gdje su potpuno svi mostovi skoro srušeni, što znači, ponovno su nas prisilili, da se moramo pozabaviti sa političkim djelovanjem.

Desnica, koja desnica, koja ljevica, jer samo mogu postojati domoljubne stranke, bez razlike na politička stajališta.

Govore o irskom modelu a mi im nudimo već godinama taj model a to je povratak, ulaganje, znanje, navika na rad i disciplinu, naraštaj hrvatskog domoljubnog opstanka ali to nekome i te kako smeta.

Žalosno ali istinito.

Nije dovoljno reći, to me nije briga, jer to drugi hoće. Gdje je tu stranačka demokratska domoljubna suradnja, poštivanje zajedničke suradnje, sve u ime budućnosti hrvatskog naroda, hrvatske države.

Sa irskim domoljubljem, Irska je uspjela povratiti u Irsku, 200.000 Iraca.

Medjutim u Hrvatskoj, sve te političke stranke, odbacuju izvandomovinsku Hrvatsku a pojedinci sa svojim djelovanjem i ponašanjem, kad bi to učinili u demokratskom sustavu, već bi bili na godišnjem odmoru, nekoliko godina iza zatvorskih vrata i to će trajati dok u Hrvatskoj, državna vlast ne progovori ISTINU, koja kakva je takva je ali je naša, HRVATSKA ISTINA.

Predsjednik Ivo Sanader i ministar za prosvjetu Primorac rekoše, da je Hrvatska umorna od prošlosti i da se trebamo brinuti o sadašnjosti i budućnosti.

To je točno da je Hrvatska umorna od prošlosti i predsjednik Ivo Sanader i ministar Primorac, zajedno sa svim ministrima hrvatske vlade, imaju priliku, dužnost i obavezu, osloboditi Hrvatsku od umora prošlosti i to trebaju i mogu učiniti samo sa iznošenjem ISTINE o hrvatskoj prošlosti, jer na ISTINI hrvatske prošlosti, temeljima Hrvatske, gradi se i sadašnjost i budućnost Hrvatske DRŽAVE.

Umor i zamaranje Hrvatske, to provodi i naturava Hrvatskoj upravo Stipe Mesić, sa njegovim neistinama, krivoklektinika, njegovim podvalama, sa njegovim ponovnim okupljanjem pobjedjenih Titovih jugokomunističkih vampira prošlosti i njihovih saveznika, crnih krpetina sa mrtvačkim glavama, koji su Hrvatsku zajednički razarali od Vukovara do Zadra i Dubrovnika i koji su zajednički i ove godine proslavili dan, kad su pod zaštitom talijanskih fašista, mučili i na ražnju u mukama usmrtili, 1941.godine, hrvatskog katoličkog svećenika, Jurja Gospodnetića.

Hrvatski oslobodilački Domovinski rat, borba hrvatskih branitelja,to je bio rat protiv agresroske zločinačke Titine armije na Hrvatsku i to je bila hrvatska OLUJA POBJEDE, nad Titinom agresorskom armojim i njezinim saveznicima, raznih Karadjića i Mladića, gdje su hrvatski branitelji uz Božju pomoć, sa snagom križa na krunici, pobjedili komunističku petokraku, koju Stipe Mesić sa njegovim neistinama i krivotvorinama ponovno poraženu okuplja, da bi hrvatskom narodu, ponovno stavio lance na hrvatske ruke.

Stipe Mesić, umara i muči hrvatski narod, sa njegovim porukama,da je komunizam ''ljudska i demokrasta ideja'', koja u sebi nema ''ništa zločinačko'' sa slavljenjem komunističke partije, komunističkih zločina i zločinca takozvanog Tite, sa čijim je naredjenjem, ta ''demokratska i miroljubiva'' komunistička partija, izvršila pokolj nad hrvatskim narodom, pretvorivši Hrvatsku u jugokomunističko stratište.

Iz Haaga su iznenadjeni potvrdili, da je Stipe Mesić u Haag poslao i previše strogo povjerljivih državnih dokumenata, koje od njega nisu ni tražili i rekoše da je poslao, šest stotina šezdeset i šest dokumenata, (666). U 13.poglavlju knjige Otkrivenja je zapisano:" Razumom, rasvjetljenim svjetlošću božanske Mudrosti, uspjevamo iz broja 666 pročitati ime jednog čovjeka a to ime označeno pod tim brojem, je ime Antikrista.'' Poznato je da sotonisti, brojku 666, upotrebljavaju za njihovu oznaku.

U Misnom slavlju na Blajburgu ove godine, biskup S.Štambuk u njegovoj propovjedi, upozorio je na Križni put, gdje su u jugokomunističkim kolonama smrti, bez vode i jela, iscrpnjeni Hrvati i Hrvatice umirali i za taj put biskup reče:" Hrvatska. Put križa na žalost još uvijek traje.

Traje drugačijim metodama i trajati će, SVE DOK PRAVA I CJELOVITA ISTINA NE DODJE NA VIDJELO.''

Hrvatski narod ima svoju čistu prošlost u borbi za slobodu u svojoj DRŽAVI HRVATSKOJ, živiti u svome DOMU, slobodnom bez nacizma, fašizma, komunizma i zaraženog jugoslavenstva i hrvatski narod zahtjeva ISTINU, jer hrvatski narod,nema straha pred ISTINOM, koju sa svojim neistinama nastoji sakriti Stipe Mesić, sa svojim neistinama zamračiti svjetlo sunca.

Hrvatski narod, pred drugi svjetski rat, dao je svoj glas Hrvatskoj seljačkoj stranci, koja je uspostavila Banovinu Hrvatsku i športski ogranak HSS'e, sa imenom Hrvatski junak, prije početka vježbi i nastupa, uputio je pozdrav, Za dom spremni, da bi danas Stipe Mesić, taj hrvatski pozdrav, proglasio ''fašistički'', sa čime je HSS'u, koju je osnovao Stjepan Radić, proglasio, da je HSS'a, ''fašistička stranka''.

Pitanje, Stipi Mesiću, na njegovu neistinu o komunizmu, da je komunizam ''human i demoktratski'', odgovor su dali, sami komunisti, pobivši milione svoga roblja, sa nastojanjem da zavladaju cijelim svijetom. I jesu li i komunistički zločini nad hrvatskim narodom, za ciljeve komunizma, ''humanitarni i demokratski.''

Drugo pitanje, Stipi Mesiću i njegovim i Račanovim jugokomunistima i njihovom žaljenju za mučilištem prozvanim ''jugoslavija'', što su dokazali sa njihovim pjevanjem u izbornoj noći, Od Vardara do Triglava, za odgovor Stipi Mesiću i njegovim i Račanovim jugokomunistima i njihovom žaljenju za mučilištem prozvanim ''jugoslavija'', dao je i njihov miljenik takozvani Tito, sa otkrićem ruskih povjesničara, koji su u pismohrani NKVD'a, Staljinovog komunističkog terora, nedavno pronašli, što je i objavljeno, da je njihova ''ljubičica bjela'', kojoj se oni i zaklinju, kao suradnik NKVD'a u Rusiji, pobio ravno tri stotine jugokomunista, koji su u tome ''komunističkom raju'' tražili utočište.

Dali su i ta ubijanja ''humana i demokratska'', gdje je takozvani Tito i završio komunističku školu mržnje i ubijanja i za ta ubijanja, njega je Staljin proglasio ''herojem'', rekavši, da je hrabar, jer ih je sve dao pobiti.

U samom Zagrebu u srcu Zagreba i tu je u Tuškancu jugokomunističko stratište, gdje leže pobijeni Hrvati, sa ''depešom'' Titinog šefa njegove Ozne, Rankovića, ubojicama u Zagrebu sa ukorom, da premalo ubijaju i da što brže, sve u ''ime naroda'', trebaju pobiti što više ''narodnih neprijatelja'', gdje je i moj stric završio upravo na prostorima, koji je izveden iz bolnice Sv.Duh, kao mnogi nevini.

Dali je i taj zločin ''humanitaran i demokratski'',,,,gospodine Mesiću.

Opsjednut sa komunističkom mržnjom, Staljinov ''heroj'' takozvani Tito, na isti način kao i Hitler, nastojao je pobjediti KRIŽ.

Hitler je njemačkom narodu umjesto KRIŽA, namećao hinduski znak pogansku ''svastiku'', dok je Tito, hrvatskom narodu umjesto KRIŽA, nastojao nametnuti komunističku petokraku.

Da bi u toj namjeri uspio, dao je pobiti, šest stotina i šesdeset i troje, hrvatskih katoličkih svećenika, bogoslova i časnih sestara.

Boraveći u Egiptu i promatrajući piramide, sa oduševljenjem je naglasio:"Sve je veličanstveno, što je roblje izgradilo,''i to njegovo uživanje u izrabljivanju roblja, to je bilo objavljeno u novinama u Egiptu.

Na isti način, roblje, živi mrtvaci, osudjenici na smrt, kopali su podzemna skloništa, za Faraona sa Dedinja, pod strogim nadzorom, odabranih čuvara.

Dr.prof. Branimir Lukšić, na stranici HKV-a, Hrvatskog kulturnog vijeća objavio je naredjenje, zločinca Tite, za ubijanje, koje glasi:

" Ovih dana, pružit će se prilika da komunistička partija Jugoslavije preuzme vlast na teritoriju cijele države.

Ta prilika trajati će samo nekoliko dana a možda i nekoliko sati i ako u to vrijeme ne likvidiramo sve naše neprijatelje ta će se prilika za uvijek izgubiti.''

Za ta jugokomunistička ubijanja Hrvata i Hrvatica, sa naredjenjem zločinca Tite,sa namjerom pobiti što više Hrvata da više nikada niti ne pomislimo, krenuti u borbu za uspostavu svoje DRŽAVE HRVATSKE, toga zločinca jugokomunisti su u Zagrebu nagradili i sa imenom trga u Zagrebu, zločincu u časti, jer je sa Staljinovim priznanjem, bio ''hrabar'' sve pobiti.

M.Djilas je zapisao, Titnu naredbu u jesen 1946.god. gdje Tito reče Djilasu:"Prestanite sa ubijanjima.'' Na Djilasovo pitanje, zašto, Tito je odgovorio:" Zato, jer od smrti više nitko nema straha.''

Sa ubijanjima, zločinac Tito je izazivao strah, prikazujući sebe kao tirarina, vladara nad životom i smrti, pred svojim poniženim sljedbenicima, koji su u njemu gledali i onima koji i danas u njemu gledaju, božanstvo, kao Stipe Mesić, kojemu se on i njegovi i danas zaklinju da će sljediti njegov put, komunističkih stratišta.

Krv hrvatskih pravednika i pobijenih hrvatskih žena i djece na rukama zločinca Tite, po komunističkim stratištima i križnim putevima,to je zločinac Tito, prikrivao sa bijelim rukavicama, iskićen u zlatu, sa razvratnim životom, podzemnim skloništima, šumskim dvorcima, Brijunskim otocima, na kojima je uživao u društvu namirisanih psića i probranih mladih ''ljepotica'', po partijskoj liniji, uz njegovo sviranje po glasoviru, sa svih deset prstiju, kojemu je jedan prst narastao, kao gušteru rep, svirajući njemu najdražu simfoniju, krikova i smrtnih izdisaja, hrvatskih mučenika.

Mesićev ''demokrata i humanista'', Tito,uživao je u poniznosti i dodvoravanju njegovih sljedbenika, uživajući da je svoje sljedbenike uspio pretvoriti u poslušna primitivna bića, ubojica, koji su ponizno u njihovoj opsjednutoj zabludi vjerovali, da ON može i mrtve oživiti. Svako nastojanje hrvatskih DOMOLJUBA, da se sa trga u Zagrebu makne ime ubojice, zločinca Tite, ta nastojanja, Stipe Mesić je proglasio da je to ''profašizam'', sa porukom, njega i njegovih i Račanovih sljedbenika, sa zakletvom, da oni sa Titinog puta ne skreću, sa puta komunističkih stratišta i mučeničkih KRIŽNIH PUTEVA uz pjesmu Titinih opsjednutih ubojica, koji su po komunističkim stratištima, poslje obavljenog partijskog zadatka pjevali, ''Padaj kišo i operi, kud prolaze prokleteri.''

A kiša je padala i hrvatska gruda, primila je krv hrvatskih pravednika.

Mesićevo optuživanje hrvatskog DOMOLJUBLJA, sa neistinama,da je hrvatsko DOMOLJUBLJE, ''fašistoidno'', i sa Mesičevim napadima na katoličku crkvu u Hrvatskoj, to se na razne načine provodi i preko, HRT'a, ''hrvatske televizije'', koja i namjerno ne donosi značajne vijesti, domoljubnog značaja i života hrvatskog naroda.

Na dan godišnjice proslave hrvatske OLUJE POBJEDE, Mesić je pobjegao u Mongoliju i putuje u ''Tudjmanovom zrakoplovu'' i nije mi jasno, jer je pred izbore obećao da se on neće voziti u ''Tudjmanovom zrakoplovu'' i da će putovati na biciklu i reče da neće biti na Pantovčaku i da će sve spise nositi u jednoj torbi a sada uživa na Pantovčaku u društvu udbaša savjetodavaca i putuije po cijelom svijetu, kao bogati turistički tajkun.

Oslobadjanje od jugokomunizma, kojega predvodi Stipe Mesič, to je oslobadjanje i od nasljedjenje jugokomunističke korupcije, jer narod bez DOMOLJUBLJA, izložen je korupciji.

Ove godine slavimo desetgodišnjicu kad je Papa, Ivan Pavao, drugi, pred deset godina proglasio Blaženikom, Alojzija Stepinca, kojega je sa naredjenjem zločinca Tite, mučila komunistička partija i neka NAŠ BLAŽENI ALOJZIJE STEPINAC SA SVOJOM POTVRDOM O NAŠEM DOMOLJUBNOM I VJERSKOM ZAVJETU, POŠTIVANJA NAŠE BLAŽENE DJEVICE KRAJICE HRVATA, DA SNAGE, DA SE ŠTO BRŽE, BEZ MRŽNJE I OSVETE OSLOBODIMO JUGOKOMUNISTIČKOG UTJECAJA, ZA ŠTO USPJEŠNIJI GOSPODARSKI I DUHOVNI NAPREDAK, HRVATSKOG NARODA.

Petar Gelo, urednik i voditelj Hrvatskog krugovalnog programa na etničkoj postaji 3 zzz, fm, Melbourne. 07.rujna, 2008.godine.

Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
« Prethodna   Sljedeća »
Tražilica
Tko je Online
Gostiju online: 14
cestitka2014.jpg
  paveli_knjiga_mala.jpgapartmentsmurter3.jpg
 
  

www.liberohosting.com

LiberoHosting za profesionalce i amatere

 
Top! Top!