coarse
coarse
coarse
coarse

Naslovnica arrow Politika arrow U HRVATSKOJ JE ZABRANJENA SLOBODA -PIŠE BRANKO STOJKOVIĆ
Ponedjeljak, 22 Srpanj 2019
 
 
U HRVATSKOJ JE ZABRANJENA SLOBODA -PIŠE BRANKO STOJKOVIĆ PDF Ispis E-mail
Autor: uznik   
Utorak, 29 Travanj 2008
U HRVATSKOJ JE ZABRANJENA SLOBODA


OSUÐUJEMO POSTUPKE I METODE KOJI SE PROVODE PROTIV GOSPODINA TOMISLAVA DRAGUNA.

Sve snage koje se bore protiv svijesti, zapravo su sramota ovog društva. To je udar na temelje ljudskih prava i graðanskih sloboda. Progonitelji iz straha od istine koriste se svakojakim metodama i manipulacijama, pa èak izvrdavajuæi i službene Zakone, tj. Ustav Republike Hrvatske da bi uništili svog protivnika. Gospodin Tomislav Dragun je predsjednik Hrvatskog uljudbenog pokreta kojem se oèito brani njegov legalni rad.

Opæinsko državno odvjetništvo navodi "da je gospodin Tomislav Dragun podnesao mnoge lažne prijave za kaznena djela, i da je njegova sposobnost mala da shvati znaèaj poèinjenog djela i njegova moguænost da upravlja svojim postupcima nepostojeæa tj. da je neubrojiv." Predsjedniku Hrvatskog uljudbenog pokreta dr. Tomislavu Dragunu želi se oduzeti poslovna sposobnost, u pogledu poduzimanja pravnih radnji i poslova, zastupanja na sudu, pokretanja sudskih postupaka, podizanja tužbi i kaznenih prijava. Iako je gosp. Tomislav Dragun doktor sociologije, želi mu se postaviti skrbništvo od strane Centra za socijalnu skrb.

Napominjen da je gospodin Dragun intelektualac i potjeèe iz inteligentne i visoko obrazovane obitelji. Rješenjem Opæinskog suda u Zagrebu po sutkinji Tatjani Feigl, dana 14. sijeènja 2008. godine odreðeno je psihijatrijsko vještaèenje gosp. Tomislavu Dragunu u Psihijatrijskoj bolnici Vrapèe. U sudskom procesu na Opæinskom graðanskom sudu u Zagrebu, Vodnikova 14, u izvanparnièkom predmetu je predlagatelj: Centar za socijalnu skrb Dubrava. Poziva se Tomislav Dragun da dana 05. lipnja 2008. godine u 9.00 sati pristupi na taj sud u sobu 19/II zbog "oduzimanja poslovne sposobnosti". Poziv šalje 23. travnja 2008. godine sudac Tatjana Feigl pod broj: I-RI-2050/07.

Èinjenica je da se u montiranim procesima proganja gospodina Tomislava Draguna, što je sramotno za progonitelje. Isti progonitelji funkcioniraju veæ desetljeæima. Opisati æemo ih jednom reèenicom: Oni su uzeli cijelom Hrvatskom narodu "radnu sposobnost". Osuðujemo postupak koji se provodi protiv gospodina Tomislava Draguna.

Pozivamo sve hrvatske graðane i odgovorne institucije da zaštite i stanu u obranu proganjanom predsjedniku Hrvatskog uljudbenog pokreta gospodinu Tomislavu Dragunu.

U Bjelovaru, 28. 04. 2008.

VOÐA POKRETA "ŠTIT":
Branko Stojkoviæ

CROATIA / BJELOVAR
www.stit-bjelovar.hr

e-mail: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Tel: 095/814-82-90
Komentari
Traži
Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare!

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
« Prethodna   Sljedeća »
Tražilica
Tko je Online
Gostiju online: 18
cestitka2014.jpg
  paveli_knjiga_mala.jpgapartmentsmurter3.jpg
 
  

www.liberohosting.com

LiberoHosting za profesionalce i amatere

 
Top! Top!